Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

До 50% по-изгоден, цветен и вкусен Великден в Kaufland


V+O Communication


До 50% по-изгоден, цветен и вкусен Великден в Kaufland

Лидерът в ритейла предлага изобилие от стоки за предстоящите празници на атрактивни цени.

DARA и Христо Стоичков канят на празнична трапеза в новата кампания на ритейлъра.

Kaufland стартира великденската си кампания от 1 април, но не на шега, а с изобилие от стоки на атрактивни цени. Лицата на веригата Стоичков и DARA канят клиентите на ритейлъра на отрупана празнична трапеза с намаления до 50% и изгодни предложения за притежателите на Kaufland Card. Първите промоции за Великден започват от първия ден на април и продължават до неделя (7 април). Офертите включват, както традиционни храни, така и множество алтернативи, подходящи за постни рецепти. 

Сред офертите „на сметка“ са цяла кора яйца* - 15 броя, размер L, на цена от 5.95 лв., както и прясно изпечен класически козунак от витрината на ритейлъра, намален с 40% за 3,29 лв. В хипермаркетите на най-голямата търговска верига в България могат да бъдат намерени многообразие от козуначени предложения и сладки изкушения, сред които тематични за Великден шоколадови фигурки. До 50% стигат намаленията на плодовете и зеленчуците, с които да приготвим празничната салата.

Изборът на намалени мезета е още по-богат, а с изкушаващи отстъпки са и всички рибни предложения на ритейлъра. Клиентите на веригата могат да избират от над 100 вкуса олио и да спестят до 48% от цената на продукта от 1 април, сред които слънчогледово, ленено, маслиново и много други. 

За любителите на домашно приготвения козунак веригата предлага захар „Сладея“ с до 42% намаление за цена от 1,65 лв. до сряда. Офертата е валидна за до 10 бр. с Kaufland Card, която дава възможност и за покупка на тракийски точени кори за 1,79 лв. 

А с купоните на Kaufland Card любителите на родното пиво могат да се насладят на кенче „Ариана“ с 40% намаление, само на цена от 0,95 лв.

За сръчните домакини, които ще приготвят празничните ястия у дома, на помощ в магазините на Kaufland идва комплект от 8 части съдове за г  отвене, намален с 50% за горещата цена от 59,99 лв. Сред топ предложенията е и уред за готвене на пара за 49,99 лв. През първата седмица на април клиентите на Kaufland могат да намерят отново и висококачествени продукти на Philips с до 50% намаление. 

Разгледайте седмичната брошура на Kaufland България с всички специални предложения тук.

*Артикулът е на разположение на клиентите за кратко.

 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата. 

 

Обратно към всички новини от агенциите