Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

SOFTONE Group обявява назначаването на Раду Оприс за нов генерален международен мениджър


V+O Communication


SOFTONE Group обявява назначаването на Раду Оприс за  нов генерален международен мениджър

SOFTONE Group, водещ доставчик на бизнес софтуер в Гърция и Югоизточна Европа, обявява назначаването на г-н Раду Оприс за нов генерален международен мениджър. Това назначение е израз на ангажимента на SOFTONE Group да разшири присъствието си в Румъния, България и региона на Югоизточна Европа.

Раду Оприс притежава уникален лидерски опит на пазара в Югоизточна Европа на ИТ, телекомуникациите и бизнес софтуера. Преди да се присъедини към SOFTONE Group, той е бил управляващ директор на HP Enterprise Romania. Преди това е заемал ръководни длъжности във водещи компании, включително Microsoft и Motorola. През цялата си кариера Раду Оприс последователно постига успешното разширяване на неизползваните географски и индустриални пазари, развиването на стабилни партньорски мрежи и създаването на силни управленски екипи чрез стратегически инициативи за набиране на персонал.

В новата си роля Раду Оприс ще работи в тясно сътрудничество с генералните мениджъри на национално ниво, съответно за България – Радослав Вангелов  и Румъния – Александра Луческу, за да изпълни и ускори стратегическия план за развитие на българския и румънския пазар. Освен това той ще проучи и ще стреми да разработи  по-нататъшни възможности за разширяване на пазарите в Югоизточна Европа.

Главният изпълнителен директор на SOFTONE Group, г-н Панос Мартинис, заяви: "Ние сме развълнувани да приветстваме Раду Оприс в нашия ръководен екип.  Неговият значителен опит и задълбочено разбиране на регионалните пазари ще бъдат от водещо значение за реализирането на нашите стратегически планове за Югоизточна Европа, насочени към утвърждаването на SOFTONE Group като лидер в разработването на бизнес софтуер в Румъния, България и по-широкия регион на Югоизточна Европа“.

 

За SoftOne Bulgaria: SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies S.A., лидер в разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса. 

SoftOne Technologies S.A. е динамична софтуерна компания, основана през 2002 г., която се концентрира върху разработването на ERP, CRM и иновативни услуги в облака. SoftOne е с централно управление в Атина, Гърция и осигурява бизнес решения както локално, така и под формата на софтуер като услуга (SaaS) на средни и големи организации, като е удостоено с множество награди за лидерство на пазара и иновации. Днес SoftOne има повече от 300 служители на пълен работен ден в Гърция (централа), Румъния, Кипър и България (дъщерни дружества). Решенията на SoftOne са мощни, интегрирани и лесни. Те обединяват бизнес процесите в цялото предприятие с помощта на единна, интегрирана платформа. Приложенията и решенията Soft1 се използват от над 32.000 компании на няколко международни пазара и се поддържат чрез обширна мрежа от (над 600) партньори.

За SOFTONE Group: SOFTONE Group е една от най-големите технологични екосистеми в Гърция и Югоизточна Европа, която включва шест водещи марки (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT и cosmoONE), в които в момента работят повече от 450 технологични и бизнес професионалисти. Компаниите от Групата се фокусират върху разработването на бизнес и счетоводни софтуерни решения, иновативни облачни услуги, приложения за корпоративна мобилност и решения за електронно фактуриране и доставки, като са спечелили множество награди и отличия за своята иновативност и принос в подкрепа на процеса на дигитална трансформация на компаниите.

Приложенията и решенията на Групата се използват от повече от 75 000 компании в Гърция и няколко международни пазара (Кипър, Румъния, България) и се поддържат чрез широка (+600) мрежа от партньорски канали. Следвайки постоянния си стратегически ангажимент към иновациите, задвижвани от авангардни облачни технологии, SOFTONE GROUP днес е безспорен лидер на гръцкия пазар на облачни решения и решаващ играч в Югоизточна Европа с повече от 50 000 облачни (SaaS) инсталации. Освен това SOFTONE Group е най-големият доставчик на решения за електронно фактуриране, верига за доставки и B2B решения в Гърция. Високото възприемане на портфолиото от продукти и услуги на групата формира най-голямата екосистема от B2B решения на гръцкия пазар, свързваща повече от 350 000 компании.

За повече информация посетете www.softone.bg

Обратно към всички новини от агенциите