Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Розов донът с ягодов пълнеж за 0,99 лв. в Kaufland


V+O Communication


Розов донът с ягодов пълнеж за 0,99 лв. в Kaufland

В празничната седмица на любовта и виното (12.02.- 18.02.) Kaufland предлага на всички свои клиенти розов донът с ягодов пълнеж на специална цена от 0,99 лв. Сладкото изкушение е част от продуктите, включени в благотворителната кауза  „Дари с DARA и Kaufland”. Към продуктите с кауза се присъединява и кронът с кафяв шоколад, който струва само 1,69 лв. 

Сред топ артикулите от собствената Пекарна на ритейлъра могат да бъдат намерени и различни видове вита баница на цена от 3,99 лв., мини багета, намалена с 50% само за 0,13 лв. и ръжен хляб с екстракт от ечемичен малц само за 1,99 лв. 

Празничните оферти продължават с промоцията на свински врат без кост, който е намален с 43% и струва 8,99 лв. на кг, а всеки може да купи до 5 кг. на промоционалната цена. Сушеница Орехите струва 6,49 лв. за брой с намаление от 31%, а сирене Елена е намалено с малко над 30% и излиза 11,99 лв. за цяла кутия от 800 г. 

Ароматът на любов ще се носи в Kaufland през цялата седмица с огромното разнообразие от свежи цветя. За любимите си хора всеки може да намери букет от 7 лалета за 4,99 лв., букет от рози за 5,99 лв., фрезии за 7,99 лв. и много други.

Като комплимент към многобройните седмични топ оферти само от понеделник, 12.02. до четвъртък, 15.02. влиза и краве масло Deutsche markenbutter на цена от 3,99 лв. за 250 г. Тази седмица 2 броя кашкавал от краве мляко БЕЛЕНСКО може да бъде закупен за цената на един, само за 11,99 лв.

Освен впечатляващите седмични предложения, клиентите на Kaufland могат да открият още 4000 продукта с жълти етикети. Това обозначение помага всеки да се ориентира за максимално изгодни, качествени и свежи продукти в магазинната мрежа на веригата. Всички изключителни седмични промоции и богат асортимент от продукти могат да се разгледат в седмичната брошура на Kaufland, която важи до неделя (18 февруари).

За най-изявените кулинари Kaufland предлага още много вкусни идеи от близо и далеч. Офертите могат да намерят всички клиенти на ритейлъра в ексклузивната онлайн  брошура с двуседмична валидност. Италиански, мексикански, индийски, френски, турски и много други специални предложения с автентичен вкус ще могат да бъдат закупени от 12 до 25 февруари на промоционални цени. 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата. 

Обратно към всички новини от агенциите