Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Изяществото на празничния блясък – второто ексклузивно събитие на TEILOR


V+O Communication


Изяществото на празничния блясък – второто ексклузивно събитие на TEILOR

През миналата седмица международният бранд за бижута TEILOR проведе второто си ексклузивно събитие у нас в своя магазин в „Сердика Център“. Събитието беше посветено на предстоящите празници и магията на Коледа. Брандът постави специален акцент върху свои емблематични продукти, сред които годежни пръстени, обеци и гривни.

Сред шедьоврите, които приковаха погледите по време на събитието, бяха годежните пръстени – най-продаваните артикули на бранда. Колекцията въплъщава богато разнообразие и е израз на същинско изящество. Бижутата в нея включват 14 и 18 карата бяло, жълто и розово злато, както и платина, фино допълнени от диаманти. 

„Ние в TEILOR искаме да създаваме уникални, ориентирани към клиента изживявания чрез всичко, което правим. Съвършенството е нашият еталон, това е резултатът, към който винаги се стремим. С наближаването на коледните празници, ние знаем колко е важно да намерим запомнящи се подаръци, които носят послание във времето, година след година, със същата яснота и категоричност, както когато са били подарени. Всички знаят, че диамантите са израз на вечността - не само заради своята същност, но и заради непреходността на красивите чувства, с които те са подарени. Ето защо искахме второто ни ексклузивно събитие в България да бъде истински източник на вдъхновение за коледния сезон.“, каза Юлия Новак, маркетинг мениджър на TEILOR.

На събитието в магазина присъстваха представители на медии и популярни личности. Всички гости имаха възможността да открият вселената на TEILOR, да задават въпроси към представители на бранда и да научат интересна информация за колекциите.

Всяко едно бижу на TEILOR е еталон за изключителна изработка и внимание, вложено в детайлите. Отличителен знак за марката са скъпоценните камъни, включително естествените диаманти, сапфири, рубини и изумруди. Част от тях са класифицирани от Института De Beers – стандарт за доверие в диамантената индустрия, който гарантира, че всеки диамант отговаря на 4-те най-важни характеристики, вписани в сертификата му, а именно – шлифовка, цвят, чистота и карати.  Освен това, част от диамантите на TEILOR са сертифицирани и от Гемологичния институт на Америка (GIA) – истински авторитет за качество в бижутерийния бранш.

Бижутата на TEILOR са не просто аксесоари, те са израз на автентичност и споделена обич – ценности, към които всички ние се обръщаме с увереност и благодарност, които правят нашия празничен сезон още по-цветен и прекрасен. Защото за TEILOR бижутата означават много повече от аксесоари – те са истинско изживяване, носещо емоцията и историята, с която любимите ни хора заслужават да бъдат дарени – на Коледа и през цялата година. 

 

За TEILOR

TEILOR е международна верига магазини за луксозни бижута с 25-годишна традиция. Представена в Румъния, Полша, Унгария, България и Чехия TEILOR има над 65 физически магазина и силно онлайн присъствие чрез платформите си за електронна търговия: teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl и teilor.bg. Колекциите на TEILOR включват бижута с диаманти и скъпоценни камъни, като дизайнът е съобразен с желанията на клиентите и международните тенденции.

 

 

 

 

 

 

 

 

Обратно към всички новини от агенциите