Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

GLAMI – интелигентният навигатор сред еуфорията на онлайн пазаруването


V+O Communication


GLAMI – интелигентният навигатор сред еуфорията на онлайн пазаруването

Съвсем скоро предстои шопинг събитието на годината – дългоочакваният от мнозина „Черен петък“. В този период хората се втурват към покупки от всякакъв вид, но основно място в големите очаквания заема светът на модата. 

За да не се подведем по примамливите предложения и накрая да се озовем сред куп излишни вещи, е важно да разберем, че не е необходимо да купуваме всичко, а само нужното, което е и с добро качество. 

Водещата европейска модна търсачка GLAMI, чрез ориентиран към потребителя подход, предлага разумно и лесно пазаруване в периода на Черния петък с модни оферти, които са “право в десетката”.

Информиран избор 

Платформата комбинира мода и технология, свързвайки хиляди потребители със стотици марки и онлайн магазини на едно място. Продуктите са интелигентно категоризирани и селектирани персонализирано така, че да навигират интуитивно по пътя към правилните модни находки.

GLAMI играе ролята на калибриран компас, който показва правилната посока, максимално ясна и улеснена за потребителите. Платформата дава превес на качеството над количеството,  чрез опознаване нуждите и идеите на клиентите така, че да бъдат насочвани към своя информиран избор в морето от оферти.

Модната търсачка обособява предпочитанията на съвременния човек в няколко категории и представя предложения за модни находки, в които си струва да се инвестира по време на Черния петък.

Изборът на заетата супердама

Винаги в движение – професионалист от 9:00 до 18:00, грижовна майка и съпруга у дома, която все пак намира време за бърза тренировка или кафе с приятелка. Този начин на живот изисква комбиниране на качества, които да бъдат подчертани с вкус – в облеклото и във външния вид. Ето защо супердамите на 21-и век имат нужда от няколко задължителни придобивки в своя гардероб, за които да се оглеждат в предстоящите намаления:

-          Елегантни рокли – чудесно съчетание на стил и удобство на приемлива цена. Подходящо облекло за бизнес среща, театър, вечеря с любимия, а защо не и за бала на детето?

-          Изчистени чанти – коя жена не обича чанти? За да са максимално от полза, е добре те да бъдат средно елегантни, от качествени материи, в семпли цветове. Функционални и побиращи точно толкова, колкото са съществено нужните вещи.

-          Кожени боти – подходящи за ежедневието, за по-специален повод, и практични за прохладното време. Могат да бъдат съчетани с множество аутфити и дори да бъдат акцент.

Непретенциозният мъж

Този господин няма много време за покупки. Неговият свежи и удобен гардероб трябва да е универсален, дрехите да се съчетават помежду си лесно и бързо и всичко да е закупено на достъпна цена. Ето кои са предложенията на GLAMI за този начин на живот:

-          Суитшърти – няма нищо по-удобно от това, а същевременно е дреха, която е подходяща за работата от дома или офиса, за задачите през ежедневието или до фитнеса и обратно.

-          Маратонки – всяко облекло има нужда от характер, а за един мъж най-лесно е да постигне това чрез сникърси, чийто дизайн да подчертае неговата индивидуалност.

-          Дънки – вечната класика! Особено ако е подбран качествен модел, с хубава кройка и материя, дънките са задължителен елемент за съвременния мъж.

Осъзнатият купувач, който „чете етикета“

Той/тя винаги поставя на първо място качеството и има високи изисквания за своите покупки. Старае се да е отличителен, но прави пресметливи модни избори. От GLAMI са се погрижили за кратък списък с находки, които да паснат и на най-взискателните потребители:

-          Ватирано яке/бомбър – Черният петък е точното време за находки, които иначе държат висока цена заради своето качество. Хубавото ватирано яке е вечен моден артикул и е еталон за комфорт и практичност. Не пропускайте предстоящите предложения за такава придобивка.

-          Вълнени пуловери – Не, не говорим за тези от едно време. Визираме съвременните, стилни пуловери, които обикновено се свързват с класически вкус, от удобна за носене материя. Намират място във всеки гардероб и начин на живот, въпреки по-високата си цена, която се възвръща във времето.

-          Сникърси и спортни дрехи – Без значение дали някой е прохождащ в спорта, поддържа активно ежедневие, или просто иска да се разтовари, спортните и качествени артикули са винаги правилният избор. А задаващите се оферти могат да се окажат истинско попадение, което, бъдете сигурни, ще използвате дълго време.

Към който и тип да се припознаете, периодът на Черния петък е времето за изгодно пазаруване, но не позволявайте това да се превърне в стрес и  излишно потребителско разточителство. GLAMI може да ви преведе разумно през еуфорията на сезона на намаленията!

 
 За модната търсачка GLAMI.bg

GLAMI, водеща европейска модна търсачка, базирана на изкуствен интелект, има за цел да се превърне в първата стъпка за всеки потребител в България, решил да пазарува модни артикули онлайн. С мисията да се превърне в най-големия моден каталог, обединяващ хиляди марки на едно място, за да може всеки да ги открие и използва, GLAMI.bg помага на електронната търговия да достигне до нови аудитории и нови клиенти. Повече от 1 милион продукти и 11 000 марки могат да бъдат намерени в GLAMI.bg. Модната платформа GLAMI.bg е достъпна и чрез мобилно приложение, което е съвместимо с IOS и Android устройства. GLAMI.bg е част от GLAMI group, водеща европейска платформа за модни находки, присъстваща на 14 пазара.

 

Обратно към всички новини от агенциите