Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Над 4 млн. понички са купени от магазините на Kaufland през изминалата година


V+O Communication


Над 4 млн. понички са купени от магазините на Kaufland през изминалата година

Богат асортимент от над 30 вида понички могат да бъдат намерени в хипермаркетите на най-голямата търговска верига у нас – Kaufland България, като 15 от тях присъстват в постоянния асортимент на веригата. Прецизната селекция включва понички с различни вкусове, цветове, форми и текстури, като за празници включва и специални тематични предложения. 

Така за предстоящия Хелоуин в седмичната брошура клиентите на веригата могат да изненадат семействата си с донъти с наситен оранжев цвят и портокалов вкус в унисон с цвета на празника. С огромен интерес се посрещат и специалните предложения за Св. Валентин, които традиционно са във формата на сърце, но с различни аромати, за да задоволят всеки вкус. Сред новите предложения в асортимента на ритейлъра е и „кронатът“. Десертът е съчетание между кроасан и донът и е направен от многолистно маслено тесто. Kaufland предлага две разновидности от вкусния десерт – с шоколадова глазура и със захарна поръска. 

Безспорен фаворит на българите обаче е донътът с шоколад. На второ място се нарежда  поничката с бял шоколад и цветна поръска, а след нея донът с пудра захар. В топ 5 на най-предпочитаните донъти от нашите сънародници влизат още поничките с плодови пълнежи  – малина или ягода.

В допълнение към безупречния вкус и изгодна цена, донътите се предлагат и в подаръчни пакети, превръщайки се в подходящ комплимент за любими хора. В специалните кутии клиентите на веригата могат да намерят различни вкусове и видове от понички и да ги опитат, за да намерят своя предпочитан вкус. Те могат да бъдат намерени в Пекарната във всеки един хипермаркет от веригата. В 31 от тях има допълнително вторично излагане в специално обособен „сладък“ донът-щанд.

Именно поничките са тема на новия епизод от поредицата „За качеството с Биляна Гавазова“. В него журналистът се среща с експертите на Kaufland, от които получава полезна и любопитна информация за десертите, набиращи все по-голяма популярност, както и рецепта за вкусна торта с шоколадови донъти, крем и течен шоколад. Целият епизод, посветен на поничките, може да видите тук, а всички видеа от рубриката – в YouTube канала на ритейлъра.  

 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 64 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

 

 

 

Обратно към всички новини от агенциите