Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Pizza Lab отваря най-големия си обект в София в Kaufland – „Люлин“ 3


V+O Communication


Pizza Lab отваря най-големия си обект в София в Kaufland – „Люлин“ 3

Най-големият обект на Pizza Lab в София отваря врати под покрива на Kaufland България. Пицарията ще заработи в новия хипермаркет на ритейлъра в жк. „Люлин“-3, който ще бъде официално открит на 12 октомври. Двете компании продължават да надграждат успешното си сътрудничество като част от развиваната от ритейлъра One Stop Shopping концепция.

Стратегическото партньорство между двете компании стартира в началото на 2022 г. в магазина в ж.к. „Витоша“, където веригата Pizza Lab откри своя в 13-и обект за страната. Пицарията дава възможност на клиентите сами да изберат съставките на своята пица спрямо предпочитанията си, а след това тя се изпича само за 2 минути. По този начин посетителите на най-големия ритейлър в България могат да се възползват от прясно изпечена автентична италианска храна в любимия си магазин, като се насладят на място или я отнесат за вкъщи в кутия. 

Най-новият обект на Pizza Lab в Kaufland – „Люлин“ 3 е с площ над 100 кв.м, което го прави най-големият в столицата. Специално обособеният кът, в който се прави любимата на всички италианска пица, предоставя 40 места за сядане на клиентите на ритейлъра. 

„Избрахме да отворим Pizza Lab в новия хипермаркет Kaufland, тъй като това е един от най-големите софийски квартали, в който все още нямаме обект. Хипермакетът се намира на възлово кръстовище, което дава достъп на много клиенти от околностите да опитат нашите пици. Партньорството ни с Kaufland се основава на взаимно доверие и успешни бизнес практики, които смятаме да се развиват и за в бъдеще“, споделя Кристиан Велев, собственик и основател на веригата заведения.  

„Партньорството ни с Pizza Lab предоставя още една възможност на клиентите ни за достъп до голямо разнообразие продукти и услуги на едно място. Подобряването и осъвременяването на концесионерната зона е ключов приоритет за нас. Всекидневно развиваме One Stop Shopping концепцията, изграждаме устойчиви партньорски взаимоотношения и налагаме модела в цялата страна.“ – потвърждава Петър Пекалиев, ръководител „Централно управление на недвижимостите“ в Kaufland. 

Стратегическото партньорство между Kaufland и Pizza Lab България е поредната стъпка от развитието на концепцията на ритейлъра за One Stop Shopping – пазаруване, при което клиентите могат да намерят всичко, което им е необходимо на едно място, използвайки един паркинг. Според анализи на Kaufland България върху потребителското поведение, близо 70 % от потребителите на най-големият ритейлър подчертават, че мотивацията им за избор на място за пазаруване се определя от възможността да се комбинира с допълнителни активности и услуги.

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 900 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Обратно към всички новини от агенциите