Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

CELESTYAL JOURNEY СЕ ОТПРАВИ НА ПЪРВОТО СИ ПЛАВАНЕ ПО ЕГЕЙСКО МОРЕ


Action Global Communications


CELESTYAL JOURNEY СЕ ОТПРАВИ НА ПЪРВОТО СИ ПЛАВАНЕ ПО ЕГЕЙСКО МОРЕ

АТИНА, ГЪРЦИЯ

Изгря най-ярката звезда във флота на Celestyal! Celestyal Journey потегли на първото си пътешествие в Егейско море във вещите ръце на ветерана в бранша, капитан Ангелос Василакос.

Първите гости на Celestyal Journey отплаваха тази събота (2-ри септември) от Пирея, Атина и вече се наслаждават на първия седемдневен маршрут „Идилична Егея“, който следва визията на компанията за пълно потапяне на гостите в разнообразната култура на всяка от дестинациите, които корабът посещава - Солун, Кушадасъ, Ираклион (Крит), Санторини, Миконос и Милос.

"На 2-ри септември успешно зададохме нова посока в предлагането на продуктите на Celestyal, като отпразнувахме първото плаване в открити води на най-новия ни кораб Celestyal Journey. Това е изключително вълнуващ момент за нас в Celestyal, защото ние продължаваме да инвестираме в обновяването на флота ни. Това събитие бележи началото на нова глава във визията на компанията с предложение за ново луксозно и стилно изживяване на борда“, каза главният изпълнителен директор на Celestyal, Крис Теофилидис.

За да отпразнува своето първо плаване на кораба Journey и да покаже значителното увеличение на капацитета на премиум балконите на борда, Celestyal удължава специалната си промоция за безплатен ъпгрейд с една категория на апартаментите за всички резервации за Journey*, направени до 31 октомври, за пътувания до края на годината. Това включва награждавания седемдневен маршрут "Три континента", който стартира на новия кораб от 21-ви октомври, както и специалните коледни плавания с продължителност 11, 18 и 19 дни, които тръгват през декември (на 16-ти декември за плаванията с продължителност 11 и 19 дни и на 9-ти декември за 18 дневното плаване).

Подробна информация за маршрутите на Celestyal Journey можете да намерите на celestyal.com, a повече информация за текущите специални оферти може да бъде намерена тук, както и чрез доверените туристически партньори на Celestyal.

*Специалният ъпгрейд с една категория за апартамент ще се прилага за всички резервации за XD, SJA, SJB, направени през този период.

Обратно към всички новини от агенциите