Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Kaufland намалява с 50% цените на над 100 продукта


V+O Communication


Kaufland намалява с 50% цените на над 100 продукта

Над 100 артикула могат да бъдат закупени в магазините на Kaufland на половин цена до края на тази седмица (20 август). Богато разнообразие от месни деликатеси, млечни продукти, сладки и солени изкушения очакват клиентите на най-голямата търговска верига с 50% намаление на цената. Изгодните предложения могат да се открият на страниците на специалната брошура и на рафтовете в най-голямата търговска верига.

Луканка, суджук, шунка, шпек и бекон на половин цена от български производители ще зарадват всяко домакинство до 20 август. За любителите на рибни деликатеси Kaufland предлагат студено пушено филе от сьомга и от херинга, както и разбит хайвер с парченца пушена сьомга на изключително атрактивни цени.

Любими млечни продукти за родната трапеза като кисело мляко и различни видове сирена също могат да бъдат намерени на половин цена в Kaufland.

Различни видове солени и сладки изкушения, включително и сладолед, както и безалкохолни напитки са с 50% дискаунт на цената до неделя в  Kaufland. 

Сега е моментът всеки да зареди домакинството и с необходимите продукти - зехтин, макаронени изделия, ориз, пастет, консерви от домати и грах на много изгодни цени. 

В седмичното предложение са включени и богат набор от нехранителни артикули, сред които продукти за устна хигиена, както и редица козметични стоки. 

Доволни ще останат и собствениците на домашни любимци, за които ритейлърът е подготвил намаление от 50% на цената на сухата храна за котки.

Всички актуални предложения на най-голямата търговска верига у нас могат да бъдат разгледани в специалната брошура на Kaufland и ще бъдат налични до 20 август или до изчерпване на количествата. 

 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Обратно към всички новини от агенциите