Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Автокино-фестивалът на Kaufland продължава в Ботевград


V+O Communication


Автокино-фестивалът на Kaufland продължава в Ботевград

Уникалният кинофестивал на Kaufland България продължава тазгодишното си турне към следващата дестинация - гр. Ботевград. От четвъртък (17 август) до събота (26 август) включително събитието, което ще се проведе на паркинга на веригата в града, ще предложи на посетителите неповторимо изживяване и възможност да гледат някои от най-актуалните български игрални филми от уюта на своите автомобили. 

Фестивалът започва на 17-и август (четвъртък) с прожекцията „Шекспир като улично куче“. Другите филмови заглавия, на които жителите и гостите на града могат да се насладят на специално издигнатия екран от 50 м², са „Чалга“, „Бай Иван 2“, „Игра на доверие“, „Случаят тесла“ и „Изкуството да падаш“. Всички желаещи могат да получат информация за прожекциите на www.avtokino.bg, като местата са ограничени до 50-60 автомобила за събитие.

От началото на юли досега стотици се насладиха на над 40 прожекции на български заглавия на паркинигите на два столични хипермаркета Kaufland. Уникалните по рода си събития са част от т.нар. One Stop Shopping концепция. С нея Kaufland се стреми да осигурява възможно най-голямо разнообразие от услуги, места и различни преживявания и идеи за прекарване на свободното време под един покрив. 

Автокино@Kaufland е инициатива на най-големия ритейлър в подкрепа на българското кино. Чрез нея компанията популяризира подбрани заглавия като увеличава достъпа на клиентите си до родното кино. Освен да избират кой от новите български филми да гледат, посетителите на Автокино Kaufland имат възможност да се срещат и с актьорския състав на специално организирани фен срещи. 

Повече информация може да се открие на www.avtokino.bg 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Обратно към всички новини от агенциите