Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Над 400 нехранителни стоки с до 50% намаление тази седмица в Kaufland


V+O Communication


Над 400 нехранителни стоки с до 50% намаление тази седмица в Kaufland

Богато разнообразие от над 400 нехранителни стоки с до 50% намаление очакват посетителите на Kaufland до края на тази седмица. Изгодните предложения могат да се открият на страниците на специалната брошура и на рафтовете в най-голямата търговска верига.

От Kaufland са приготвили атрактивни предложения за всеки вкус и член от семейството.

Всякакви домакински уреди от сокоизтисквачка, през фритюрник и кафе машина до тигани и тенджери от марките Brio и Tefal могат да бъдат намерени с 50% отстъпка тази седмца в хипермаркетите на лидера в ритейла. Различни модели от изящните чаши Bohemia и съдове за сервиране Luminar също са сред неустоимите и изгодни предложения. Различни модели прахосмукачки, парочистачки, ютии за гладене, сешоари, електрически преси и четки за коса  могат да задоволяват и най-взискателните потребители.

Спортно облекло като клинове, суитшърти, тенски, къси и дълги панталони на популярните марки  Adidas и Puma са сред артикулите с до 50% намаление тази седмица в Kaufland.

Предложенията на качествен текстил за дома от български производители са идеално допълнение за комфортното ежедневие и сън на всяко семейство. 

И тъй като лятото е сезонът на ремонтите, в Kaufland са подготвили и специални предложения на половин цена за всеки домашен майстор – от различни видове стълби до бормашини и електрически триони. 

Всички актулни предложения на най-голямата търговска верига у нас могат да бъдат разгледани в специалната брошура на Kaufland и ще бъдат налични до 13 август или до изчерпване на количествата. 

 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Обратно към всички новини от агенциите