Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Озари живота си в цветове


V+O Communication


Озари живота си в цветове

TEILOR, марката за луксозни бижута с присъствие в Централна и Източна Европа, стартира кампанията, посветена на Color your nature - емблематична колекция в портфолиото на бранда, интегрираща цветни скъпоценни камъни. Селекцията от бижута обхваща различни нюанси и цветове, които са обогатени от лятната слънчева светлина. Именно тя допринася да видим цветните скъпоценни камъни в най-чистата светлина. Колекцията улавя красотата на инкрустирани скъпоценни и полускъпоценни цветни камъни превръщайки ги в осъществена мечта.

Новата кампания на TEILOR включва изумителен портрет на цветни скъпоценни камъни, които са с различни характеристики, нюанси и символи. Това лято диамантният бранд разгръща пред дамите една цяла вселена от възможности - функциите и качествата на скъпоценните камъни се допълват от разнообразието на техните потенциални комбинации.  Различните видове камъни, техният разнообразен цветови спектър, богатство на свойства се допълват в микса от основни и вторични камъни, каратови размери, разфасовки, размери на бижута, естетика и стилистични вариации. 

В зависимост от скъпоценните камъни, цветовете и дизайна, колекцията на TEILOR очаква ценителите на бижутата със скъпоценните камъни - обеци, пръстени и колиета, да бъдат най-естествения за лятото ежедневен аксесоар.  

Главните герои на колекцията са нефритите, гранатите, сапфирите, както и камъните спесартин и цаворит. Нефритът завладява със своите зелени нюанси. Инкрустиран в благородни метали, като злато, нефритът става част от портфолиото на TEILOR с три бижутерийни пръстена – перфектно допълнение към коктейлна рокля или друго стилно облекло за вечерта. Гранатите са избрани от марката заради поразителния им външен вид. Смята се, че те представляват страст, жизненост и просперитет, което ги прави ценени украшения както в класически, така и в съвременни бижута. Сапфирите са обичани полускъпоценни камъни, които пленяват със своята елегантност и непреходна привлекателност. Спесартин e по-малко известен, но забележителен полускъпоценен камък, който заслепява с огнените си оранжеви и червеникаво-кафяви тонове. Резонирайки с креативността и страстта, камъкът спесартин добавя уникален щрих към всеки дизайн на бижута. Символизиращи растеж и жизненост, цаворитите са известни със своята изящна красота и са се превърнали в популярен избор за уникални и луксозни бижута.

Диамантената марка TEILOR ви кани да носите вашите цветове, както носите бижутата си през лятото: естествено.

Слънчевата светлина вдъхва живот на цветните скъпоценни камъни – съвсем естествено е те да са аксесоар за вашето лято!

Открийте колекцията Colour your nature и разгледайте селекция от бижута със скъпоценни камъни в магазините или онлайн на www.teilor.bg.

Относно TEILOR

TEILOR е международна верига магазини за луксозни бижута с 25-годишна традиция. Присъстващ в Румъния, Полша, Унгария, България и Чехия, TEILOR има 65 физически магазина и силно онлайн присъствие чрез своите платформи за електронна търговия teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl и teilor.bg. Колекциите на TEILOR включват златни бижута, както и инкрустирани с диаманти и скъпоценни камъни бижута, съобразени с желанията на клиентите.

Обратно към всички новини от агенциите