Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Kaufland разширява партньорството си с Mr. Almond


V+O Communication


Kaufland разширява партньорството си с Mr. Almond

Днес Mr. Almond откри своя 10-и магазин на територията на най-голямата търговска верига в страната Kaufland. Той се намира в Шумен в хипермаркета на ритейлъра. Това е третият обект на Mr. Almond, който отваря врати от началото на тази година в партньорство с Kaufland. По-рано през 2023 г. беше прерязана лентата на магазини от веригата в Хаджи Димитър и Търговище. Така обектите, носещи марката Mr. Almond, вече са 27, като 10 от тях работят ръка за ръка с Kaufland България.

„Работата ни с Kaufland откри нови хоризонти за развитието на Mr. Almond, когато през 2019 година дадохме начало на една нова ера за нашия бизнес, а и не само защото ние сме първата верига магазини за ядки, които започнаха да работят с Kaufland.  Всеки нов магазин се усеща сякаш започваш бизнеса си отначало. Всеки път си задаваш въпроси, които си си задавал в началото на професионалния си път: „От какво точно имат нужда клиентите в този магазин, къде бяха грешките ни досега и как да сме по-добри утре?“. Именно крайният потребител е нашето мерило за добре свършена работа. Доказателството е, че въпреки кризите, въпреки конкуренцията – нашите клиенти продължават да избират именно Mr. Almond, а за нас това е както мотивация, така и огромна отговорност. Защото не можем да спрем, трябва да сме все по-добри, за да отговорим на очакванията на тези, които са с нас през годините.“, коментира Лазар Лазаров – директор на Mr. Almond.

Историята на Mr. Almond започва през далечната 1997 от Женския пазар в София, като първите ядки, които успява да продаде собственикът на марката, са именно бадеми. Хрупкавият бизнес започва почти като на шега с три чувала бадеми, леблебия и фъстъци, за да се стигне до днес - 26 години по-късно, когато момчето от Женския пазар вече продава над 200 различни продукта от най-високо качество – ядки, семена, сушени плодове, тахани, масла и още много... а бадемът остава не само вдъхновение за начало на бизнеса, но и гордо дава име на веригата магазини Mr. Almond.

В асортимента влизат продукти, произведени изцяло за Mr. Almond от подбрани суровини, с доказан вкус. Така марката се налага на пазара с тахани с неповторими плътност, консистенция и вкус – без добавени консерванти и стабилизатори. Специално за своите магазини г-н Бадем произвежда различни брашна – ядкови, оризови и не само, а през последните две години залага и на уникални за българския пазар продукти, местно производство – а именно студено пресовани масла от ядки и семена.

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Обратно към всички новини от агенциите