Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Балкански вкусове в Kaufland тази седмица


V+O Communication


Балкански вкусове в Kaufland тази седмица

Ущипци, парти кюфтенца и свинска плескавица от сертифицираната от TÜV AUSTRIA марка „Шеф месар“ на Kaufland са сред изкушаващите предложения в брошурата на ритейлъра тази седмица. Гръцки гирос и калмари, както и румънски кебапчета допълват разнообразието от балканските вкусове, които потребителите на най-голямата търговска верига у нас могат да намерят с повече от 35% намаление. 

Всяка седмица Kaufland България дава възможност на клиентите да избират от богатото разнообразие от над 600 намалени продукта, а притежателите на Kaufland Card получават специални промоционални предложения. До 30 юли, неделя, потребителите на най-голямата ритейл компания у нас могат да намерят повече от 15 артикула от собствената марка на ритейлъра „Брей!“ с намаления над 20%. Сред тях са кюфтета и кебапчета „Брей!“, саздърма и шпек Бургас „Брей!“. Кюфтетата, кебапчетата и каймата на марката са родно производство и са сертифицирани с международен сертификат за качество - TÜV Nord. За традиционния български вкус допринасят и лютеницата и миш-маш на „Брей!“, които са намалени с над 15%. 

Клиентите на веригата могат да закупят над 60 прясно изпечени печива от пекарната на Kaufland всеки ден, като тази седмица донътът с шоколад е на цена от близо 70 стотинки. Притежателите на Kaufland Card могат да се възползват от специалната промоция на селска вита баничка и да си купят 2 на цената на 1. 

През юли и август Kaufland България трайно намалява цените на над 100 сладоледа и напитки, с които всеки може да се разхлади в горещините.

Сред топ сезонните оферти са сгъваема шатра и принадлежности за градината с повече от 20% отстъпка, както и предложенията за най-малките от собствените марки на Kaufland Kuniboo и KIDLAND. Тази седмица ритейлърът предлага надуваеми басейн, пясъчник и басейн с пързалка с над 15% намаление.

Разнообразните изгодни предложения могат да бъдат разгледани на страниците на актуалната седмична брошура и ще бъдат налични на рафтовете на любимия магазин до 30 юли или до изчерпване на количествата.

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Обратно към всички новини от агенциите