Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Атрактивни промоции в Kaufland до края на седмицата


V+O Communication


Атрактивни промоции в Kaufland до края на седмицата

Всяка седмица брошурата на Kaufland дава възможност на клиентите да избират от богатото разнообразие от над 600 намалени продукта. До неделя, 23 юли, потребителите на най-голямата ритейл компания у нас могат да намерят повече от 80 артикула на специални цени от 50 стотинки, 1 лв., 2 лв., 5лв. и 10 лв. Изгодните предложения могат да открият на страниците на актуалната седмична брошура и рафтовете на любимия си магазин.

Клиентите на веригата могат да закупят само срещу 50 стотинки банички със сирене и извара, студен чай, пудинг, различни видове бисквити, сладки и солети.

От компанията пускат и редица хранителни и нехранителни продукти намалени с над 50% и предлагащи се на цена от 1 лев като: пастет, айрян, разбит хайвер, домашна юфка и козметични продукти.

Сладки и солени изкушения като бисквити, млечен шоколад, протеинов пудинг, риба тон, зелен грах и сладка царевица са сред намалените артикули, които могат да бъдат закупени на цена от 2 лв.

В ценовата категория от 5 лв. мога да бъдат намерени чувалче с 5 кг. картофи, бяло и червено вино, мариновани морски специалитети и месни продукти. 

XXL предложения, подходящи за семейната трапеза и бюджет, са включени в офертите за артикули на цена от 10 лв. 

През цялото лято (до края на август) Kaufland България трайно намалява цените и на над 100 сладоледа и напитки, с които всеки може да се разхлади в горещините.

Всички актуални седмични предложения на най-голямата търговска верига у нас могат да бъдат разгледани в брошурата на Kaufland и ще бъдат налични до 23 юли или до изчерпване на количествата.

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

Обратно към всички новини от агенциите