Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Официалната биография на корейските мегазвезди BTS с премиера и в Kaufland


V+O Communication


Официалната биография на корейските мегазвезди BTS с премиера и в Kaufland

Първата официална биография на корейската поп сензация BTS идва в магазините на Kaufland България. Книгата, озаглавена „BEYOND THE STORY: Десет години от историята на BTS” (издателство „Сиела“), е посветена на 10-годишнината от дебюта на групата. Биографията предстои да излезе на български заедно със световната премиера, а клиентите на ритейлъра ще могат да я намерят още днес, 10 юли, в хипермаркетите в София, от 11 юли – в Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново, а от 12 юли – в останалите градове с хипермаркети Kaufland. 

„BEYOND THE STORY: Десет години от историята на BTS“ разкрива дълбоката лична история зад кулисите на пътешествието на изпълнителите досега. Книгата е базирана на интервюта, дадени от Мьонг Сок Канг, който задълбочено отразява К-поп музиката и корейската поп култура в различни медии. Седем хронологично подредени глави, обхващащи периода преди дебюта на BTS до наши дни, ще разкажат една искрена и задълбочена история. Интервютата, проведени без камера и грим, ще разкрият музикалното пътешествие на BTS от различни ъгли.

Книгата включва невиждани досега цветни снимки, QR кодове, водещи към музика и видеа, както и хронология на всички важни събития в историята на К-поп сензацията BTS. Първите страници ще бъдат запълнени с портретни фотографии, показващи BTS като личности и изпълнители. Биографията съдържа и снимки от концерти, траклист на всички предишни албуми и над 330 QR кода.

„BEYOND THE STORY: Десет години от историята на BTS" е истински архив, съдържащ всичко любопитно за корейските мегазвезди. Биографията е незаменимо четиво за всички фенове и почитатели на групата.

За Kaufland България:

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

Обратно към всички новини от агенциите