Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

За поредна година Kaufland е марка №1 в България


V+O Communication


За поредна година Kaufland е марка №1 в България

Kaufland е любимата марка на българските потребители. Това показват финалните резултати в тазгодишното издание на потребителската класация „Любимите марки”. За поредна година компанията и участващите й собствени марки събраха най-много гласове в изданието. Kaufland беше избрана безапелационно за Търговска верига №1 у нас и за Любим международен работодател, като така затвърди авторитета си на пазарен лидер и компания за пример с работодателските си практики и в тазгодишното издание на класацията.

„Любимите марки“ е единствената потребителска класация у нас. В нея в директен вот в три етапа българите избират своята любима марка в различни категории. По данни на организаторите тази година в гласуването са се включили рекорден брой потребители – близо 62 хиляди души. 

Kaufland завоюва първото място и в категория „Иновативна марка“. Част от собствените марки на веригата също спечелиха първо място в различни категории – марката Kuniboo® е най-предпочитана в „Бебешки и детски продукти“, а bevola® спечели в „Био и натурална козметика“. Националната линия „Брей!“ на Kaufland взе приз в категория „Българска марка - храни и напитки – продукт“, а K-Classic се нареди сред финалистите в „Собствени марки - храни и напитки“. „Шеф месар“ на веригата попадна в ТОП 3 на потребителските предпочитания в „Месни продукти“. K-take it veggie е сред най-популярните в категория „Веган, био и натурални продукти“, а лютеница „Брей!“ - в категория Майонези, лютеници и сосове. 

Получените отличия са в резултат на усилията на компанията да предлага на клиентите си несравним избор от качествени и винаги свежи продукти на конкурентни цени. Компанията ежедневно демонстрира грижа към крайните си потребители и към служителите си, за което заслужи мястото си за на финала в цели 11 категории. 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 62 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

Обратно към всички новини от агенциите