Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

CELESTYAL НАЗНАЧИ АННА ГРЕГЪРИ НА НОВАТА ПОЗИЦИЯ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ "BRAND & CUSTOMER JOURNEY“


Action Global Communications


CELESTYAL НАЗНАЧИ АННА ГРЕГЪРИ НА НОВАТА ПОЗИЦИЯ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ "BRAND & CUSTOMER JOURNEY“

АТИНА, ГЪРЦИЯ – Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, продължава инвестициите в разширяването на ръководния си екип с назначението на Анна Грегъри на новoсъздадената позиция вицепрезидент "Brand and Customer Journey".

Богатият опит на Грегъри ще допринесе за успеха й в новата роля. Преди тя е оглавявала екипа за глобална търговска трансформация и маркетинг екипа във Virgin Atlantic Airways Ltd. Работила е и като съдружник в няколко консултантски фирми и комуникационни агенции, където е прилагала успешни стратегии, превърнали компаниите във високодоходни дружества за стратегически маркетинг.

Основният фокус на Грегъри на новосъздадената позиция е върху изграждането на глобален бранд, който да срещне силен отзвук сред потребителите и да отговори на амбициозната стратегическа визия на Celestyal. Като се осланя на опита си в областта на маркетинга, управлението на марки, потребителско изживяване и търговска трансформация, тя ще ръководи екипите за изграждане на най-доброто портфолио от марки и продукти, създавайки въздействащи материали и кампании в тясно сътрудничество с бизнеса и партньорите, за да стимулира процеса на всички нива.

Лий Хаслет, главен търговски директор на Celestyal, заяви: "Радвам се да приветствам Анна в Celestyal и съм убеден, че нейният обширен опит, експертни познания и креативност ще сa безценна помощ в изграждането на цялостна стратегия в укрепването на имиджа на марката, особено в момента, когато наближава дългоочакваното пускане във вода на Celestyal Journey."

"Развълнувана съм, че се завръщам в туристическата индустрия и се присъединявам към Celestyal в толкова вълнуващ и ключов момент. Очаквам с нетърпение да допринеса за осъществяването на програмата за трансформация на компанията и да укрепя позицията ѝ на лидер в предлагането на отличени с множество награди ваканционни изживявания в Гърция и Източното Средиземноморие.", допълни Грегъри.

Грегъри се присъедини към Celestyal на 1 юли и е базирана във Великобритания. Тя е пряко подчинена на Лий Хаслет.

Обратно към всички новини от агенциите