Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Обнови домашната библиотека с намалени книги от Kaufland България


V+O Communication


Обнови домашната библиотека с намалени книги от Kaufland България

Най-големият ритейлър у нас – Kaufland Българя, сваля цените на 18 книги от асортимента си с до 25% тази седмица по случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. До неделя, 28-и май, в хипермаркетите на веригата могат да бъдат намерени заглавия, включително на любими детски приказки, с намаление от 26% и книжки за оцветяване с намаление до 25 %. За максимално улеснение на тематичния пазар, ритейлърът е подбрал специална селекция от продукти в седмичната си онлайн брошура Kaufland, която можете да намерите тук.

Целогодишно веригата предоставя на своите клиенти над 100 актуални заглавия за деца и възрастни на български език във всеки един от 63-те хипермаркета у нас. 

Седмичните брошури на Kaufland с всички специални предложения, предлагат нова порция атрактивни предложения всеки понеделник. Към тях всеки четвъртък компанията добавя още повече атрактивни оферти за уикенд пазаруване.


Информирайте се за Kaufland изгодните цени и във Viber.

 

За Kaufland България:  

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата

 

Обратно към всички новини от агенциите