Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Resideo улеснява подовото отопление и охлаждане с нов многозонов контролер


Action Global Communications


Resideo улеснява подовото отопление и охлаждане с нов многозонов контролер

София, България, април 2023 - Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), водещ световен доставчик на продукти и решения в областта на домашния комфорт и сигурността, днес обяви, че с пускането на пазара на новия подов, многозонов контролер с Bluetooth® функционалност ще улесни значително монтажниците при инсталиране на системи за подово отопление и охлаждане.

Контролерът Honeywell Home HCC100 има възможност да управлява до 8 зони/помещения в дома или в офиса и е разработен и произведен в Европа. Той предоставя на монтажниците възможността с един единствен, гъвкав контролер, лесно да бъдат предложени решения като бъде интегриран както към нови така и към вече в съществуващи инсталации и е поддържан е от приложението Resideo Pro, за да направи процеса по инсталирането и настройването му бърз и лесен.

Ключовите характеристики, които го превръщат в интелигентен избор на монтажниците търсещи професионален контрол за домашният комфорт за подови инсталации са:

  • Ефективен зонов контрол на температурата с интегрирана функция за контрол на отоплението и охлаждането.
  • Bluetooth® функционалност за лесни настройки през уникалното приложение Resideo Pro App.
  • Жичен и безжичен зонов контрол в една система.
  • Оптимизиран контрол на потреблението за типа уред (котел, термопомпа и др.)
  • Проектиран да работи безпроблемно с интелигентния зонов контролер evohome® и напълно съвместим с други енергоспестяващи термостати Honeywell Home, включително DT4.

Възможността за по-ефективен контрол на температурата в дома е добро решение за средно 14% за потребителите в Източна Европа, които наскоро споделиха това с Resideo1 ,поради възможността да настройват темепературата през деня или изцяло да спират отоплението като ефективно решение за овладяване на растящите сметки за енергия. Спирането на отоплението може да допринесе за други проблеми в дългосрочен аспект, като замръзнали тръби и поява на допълнителна влажност в дома, затова възможността лесно да намалите нивото на отопление често е по-доброто решение – и тук умното решение за зониране може наистина да помогне.

Георге Олтеани, Ръководител продажби за България и Румъния, обяснява значимостта за последните продуктови разработки на Resideo за Европа: „Докато разходите за енергия продължават да бъдат водещи теми в новините, а в същото време стандартите за ефективност продължават да се повишават, ставаме свидетели на революция, която обхваща цялата отоплителна индустрия. Промяната на фокуса от газови котли към термопомпи, и от радиатори към подово отопление е предизвикателство за всички – включително за монтажниците. Затова, нашият нов контролер Honeywell Home HCC100 предлага надеждно подово, многозоново решение за контрол на котли и термопомпи. Иновативните функции като приложеното Resideo Pro, което насочва монтажниците през целия процес по настройване и пускане в експлоатация, го прави още по-интелигентен избор за професионалните инсталатори, които искат да предоставят първокласна услуга на своите клиенти.“

За да получите повече информация за това как и защо HCC100 контролерът дава властта в ръцете на професионалните монтажници за управление на подовото отопление и охлаждане, моля посетете сайта.

  • Проучване, проведено за Resideo от OnePoll през септември-октомври 2022 г., анкетирани 1000 собственици на жилища, живеещи в: Полша, Румъния, Словакия, Унгария и Чехия.
  • Търговската марка Honeywell Home се използва съгласно дългосрочен лиценз от Honeywell International Inc.
Обратно към всички новини от агенциите