Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

С продукти от Kaufland великденската дроб сарма излиза с до 40% по-малко


V+O Communication


С продукти от Kaufland великденската дроб сарма излиза с до 40% по-малко

Богато разнообразие за Великден очаква клиентите на Kaufland България. Най-голямата търговска верига предлага намаления до 50% и много различни изгодни предложения за собствениците на Kaufland Card. Специалната великденска промоция е до неделя включително (16.04.) и тя обхваща, както постни, така и традиционни празнични продукти.


Сред предложенията се открояват цяла кора яйца - 30 броя, размер М, за 10.99 лв. и класически козунак само за 1,49 лв. От ритейлъра са се погрижили и за ценителите на агнешкото – предна и задна четвъртина, Адана кебап с до 50% отстъпка. Клиентите могат да избират от огромно разнообразие специално подбрани мезета, които могат да бъдат намерени, както на витрината с обслужване, така и в пакетирания асортимент, комбинирани в промопакети и с над 20% намаление.  

Специални съвети за празничния пазар, както и лесни рецепти за приготвяне на перфектната дроб сарма можете да разгледате на сайта на компанията тук. За приготвянето на всичко необходимо са селектирани предложения с до 40% отстъпки.


Разгледайте седмичните брошури на веригата хипермаркети с всички специални предложения от понеделник. От четвъртък пък подсладете своето уикенд пазаруване с допълнителни предложения, на които трудно ще устоите.


Информирайте се за Kaufland изгодните цени и във Viber.

За Kaufland България:  

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

 

Обратно към всички новини от агенциите