Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

CELESTYAL ПОЕМА ПО НОВ КУРС С НОВИЯ СИ КОРАБ: ДЕБЮТЪТ НА CELESTYAL JOURNEY Е ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ


Action Global Communications


CELESTYAL ПОЕМА ПО НОВ КУРС С НОВИЯ СИ КОРАБ: ДЕБЮТЪТ НА CELESTYAL JOURNEY Е ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

АТИНА, ГЪРЦИЯ (23-ти март, 2023 г.) - Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, обяви официално включването на кораба Celestyal Journey във флота си. След мащабен ремонт и техническа поддръжка на стойност 20 милиона евро (приблизително 21 милиона щатски долара) най-новата придобивка на Celestyal ще се отправи на своето първо плаване на 2-ри септември 2023 г.. Първоначално корабът ще поеме по курса на Celestyal Crystal по популярния седемдневен маршрут "Идилича Егея". Името на кораба е символ на търсене, откривателство и напредък. Journey („Пътешествие“) въплъщава в себе си дух на амбиции и приключения, с желание да отведе гостите си по-надалеч, но и по-близо до дестинациите, които посещава.

Celestyal Journey се отличава с голям брой просторни премиум каюти. Корабът е със средни размери и капацитет за 1260 гости. Разполага с 630 каюти, 149 от тях с балкони. Това е три пъти повече от наличните досега каюти с балкони на седемдневното пътуване на Celestyal. 120 от каютите с балкони са Джуниър суит (Junior Suit), 28 – Гранд суит ( Grand Suite). Корабът притежава и един просторен апартамент тип Пентхаус (Penthouse Concept Suite). Освен това Celestyal Journey може да се похвали с 80 процента външни каюти (с прозорец или илюминатор), a всеки гост разполага с много повече пространство. 

Celestyal Journey предлага на гостите си и по-голямо разнообразие от възможности за хранене със седем уникални заведения, включително специализирани и тематични ресторанти, които привличат гостите с широк спектър от вкусове и кухни – от средиземноморска до европейска и азиатска. Освен това Celestyal Journey ще има обособена зона за кулинарни демонстрации и ексклузивно заведение „Масата на Главния готвач“, идеално за празнуване на специални поводи с приятели или за частни групови събития. Осем бара и салони за почивка добавят завършен вид на предлаганите места за хранене и напитки. Всеки от тях е със свой специфичен стил и предоставя перфектната обстановка на гостите да се насладят на коктейлите, запазена марка на Celestyal.

Celestyal Journey разполага с много открити палубни пространства, предоставящи повече светлина и създаващи цялостно усещане за по-голямо пространство. Обширните слънчеви веранди с два басейна и две джакузита предлагат едновременно зашеметяващи гледки и близост до морето, а уединеното и спокойно пространство на открито, Beach Club, е създадено за ексклузивно ползване от гостите на Гранд и Джуниър суит. Клиентите, резервирали апартаменти Гранд Суит, ще могат да се възползват от услугата „Консиерж“ на Celestyal, която включва приоритетно чекиране на отделно гише, ускорено качване на борда и експресна доставка на багажа, включително помощ при разопаковане. Специалният консиерж на Celestyal ще бъде на разположение за ексклузивно ползване в салона Poseidon, за да асистира на гостите на Гранд суит при индивидуални заявки за услуги.

На разположение на гостите са също и голям СПА център, фитнес и уелнес зона с изглед към океана, както и две напълно оборудвани конферентни зали и мултифункционална амфитеатрално разположена зала с кино, което прави Celestyal Journey идеален за срещи и различни инициативи.

"Нашата мисия винаги е била да обновяваме и подмладяваме флота си и сме развълнувани, че я реализираме с присъединяването на Celestyal Journey. Корабът вече преминава през мащабната си програма за реновиране и ще бъде пуснат в експлоатация само след няколко месеца", заяви главният изпълнителен директор на Celestyal Крис Теофилидес. "Celestyal Journey предлага на нашите гости повече премиум каюти с балкони, по-голям избор от заведения за хранене и барове, обществени зони и открити палуби, които създават още по-силно усещане за пространство. В същото време най-новият член на семейството на Celestyal продължава традицията ни да плаваме с уютни, средни по размер кораби, което ни позволява да развеждаме гостите си из места, недостъпни за по-големите кораби, да затвърждаваме задълбочените си познания за дестинациите заедно с неподправеното, топло гръцко гостоприемство, които са признати за ненадминати.", добави Теофилидес.

След встъпителните плавания по маршрута на „Идилична Егея“, които започват на 2 септември, пътешествието на Celestyal Journey ще продължи през октомври с уникалния маршрут "Стъпките на Павел", последван от награждавания седемдневен маршрут "Три континента", който ще посети Гърция, Египет, Израел, Кипър и Турция. След това предстоят две ексклузивни празнични плавания – специалното Коледно пътуване с продължителност 11 дни, по време на което ще бъдат посетени Солун, Измир, Крит, Анталия, Лимасол, 2 дни в Александрия и нощувка в Хайфа (Израел), за да сте на Бъдни вечер и Коледа в Светите земи. Има възможност и за комбинация с новогодишното 8-дневно плаване с посещение на Ираклион, Родос, Кушадасъ, с нощ в Истанбул, преди да се отбиете във Волос.

Подробна информация за маршрутите на Celestyal Journey можете да намерите на Celestyal.com

Скоро ще бъдат обявени специални оферти за пускането в експлоатация на Celestyal Journey, както и повече информация за развитието на бранда и за това как Celestyal Journey ще започне нов живот пред очите на своите гости. Компанията ще се свърже с пътниците, които в момента имат резервации за Celestyal Crystal след 2 септември 2023 г. и ще пренасочи плаванията им към Celestyal Journey.

Обратно към всички новини от агенциите