Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

DIGITALL с две награди от престижния международен конкурс CEE Business Services Awards


V+O Communication


DIGITALL с две награди от престижния международен конкурс CEE Business Services Awards

Технологичната компания DIGITALL отбеляза двоен успех на международния конкурс CEE Business Services Awards 2023, като бе обявена за победител в две от категориите: „Най-добър доставчик на софтуерни услуги“ и „Доставчик на бизнес услуги в Югоизточна Европа“. Традиционно престижните награди отличават лидерите в сектора на бизнес услугите в Централна и Източна Европа (ЦИЕ), като DIGITALL бе единствената наградена компания от България.

Единадесетото издание на ежегодното събитие и официалната церемония на CEE Business Services Summit & Awards се проведоха както на живо във Варшава, така и в онлайн формат. Победителите бяха определени чрез гласуване на 24-членно жури в комбинация с вота на публиката. 

DIGITALL спечели отличия в две от категориите, а именно: „Най-добър доставчик на софтуерни услуги“ и „Доставчик на бизнес услуги в Югоизточна Европа“. Тези награди са признание за приноса на компанията към устойчивия растеж на сектора на бизнес услугите в Централна и Източна Европа.

"Щастливи сме, че успяхме да удвоим миналогодишния си успех на CEE Business Services Awards и тази година спечелихме не в една, а в две категории. Освен голямо признание, тези две награди са и истинско предизвикателство за нас в DIGITALL, тъй като са и още една причина да се стремим към нови постижения, вдигайки летвата по-високо", коментира Ивайло Славов, Изпълнителен директор и член на Надзорния съвет на DIGITALL. 

Двете отличия от CEE Business Services Awards са резултат от активната дейност и успешно реализираните проекти на DIGITALL в Централна и Източна Европа, където компанията има 10 офиса и екип от повече от 1000 експерти в локациите й в България, Полша и Румъния. В миналогодишното издание на CEE Business Services Awards DIGITALL бе обявена за най-добър доставчик на услуги за дигитална трансформация за Централна и Източна Европа за 2022. 

За DIGITALL

DIGITALL е водеща европейска технологична, която предлага следващото поколение дигитална трансформация и облачни услуги. Основният фокус е върху дигитализацията и сигурността на клиентите, служителите и данните. С над 20 години опит на световния пазар DIGITALL предлага широка гама от иновативни продукти, решения и услуги в областта на CRM & Workplace, Data & AI, oблачни и управлявани услуги за производителност и поддръжка, технологични услуги, както и продукти и решения за киберсигурност, за да трансформира основните бизнес процеси на своите клиенти по сигурен начин в дигиталния свят. В допълнение към създаването на конкурентно портфолио, DIGITALL е установила силни партньорски отношения с технологични лидери като Salesforce, Microsoft, IBM, SAP, Cisco, Snowflake, Mulesoft и др.

DIGITALL работи в световен мащаб и има над 1500 служители в 28 офиса в 13 държави в Европа и Северна Америка.

За CEE Business Services Summit & Awards

Международният конкурс и среща на върха CEE Business Services Summit & Awards се провеждат ежегодно и отличават водещите компании в сектора на бизнес услугите в Централна и Източна Европа (ЦИЕ). 

Обратно към всички новини от агенциите