Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Kaufland България предлага над 1100 промоционални артикула седмично, над 600 са в брошурата


V+O Communication


Kaufland България предлага над 1100 промоционални артикула седмично, над 600 са в брошурата

Във връзка със 17-ия си рожден ден, най-голямата верига хипермаркети у нас Kaufland България прави равносметка за дейността си по ключови за бизнеса теми и отчита, че от откриването на първия хипермаркет у нас през 2006 г. вече 884 седмици предоставя разнообразни промоции на своите клиенти. Понастоящем веригата предлага над 1100 промоционални предложения на седмица, като над 600 от тях са представяни в ежеседмичната брошура, която компанията разпространява на хартия и дигитално до своите клиенти. Средният процент на намаленията в брошурата е над 25%, като за отделни групови артикули той може да достигне и до 50%. През годините компанията се налага като категоричен лидер по брой брандове в магазинната си мрежа, предоставяйки възможност за максимално разнообразие в избора на клиентите си. 

„Пазарът у нас е изключително ценово ориентиран и винаги е бил така. Клиентите традиционно пазаруват, водени от предложенията и ние отговаряме на техните нужди вече над 880 седмици – от откриването на първия ни магазин през 2006 г. Така ще продължи и занапред. Логиката при организиране на намаленията е свързана с търсенето и спецификата на конкретния момент – например, празници, сезони и т.н. Само от предложенията в брошурата от последната седмица за пазар на ключови артикули от т. нар. „пазарска кошница“ – клиентите ни спестяват около 25 лв. на всеки 100 от най-важните стоки за всяко едно домакинство“, това коментира изп. директор на Kaufland България Иван Чернев.

През тази седмица във веригата десетте основни хранителни продукта – брашно, захар, олио, картофи, хляб, домати, сирене, прясно мляко, масло и кайма, могат да бъдат закупени общо с 18 лв. по-малко от редовната им цена. Освен хранителни продукти, компанията предлага и множество атрактивни предложения от нехранителни продукти, като фокус в намаленията тази седмица са перилните препарати, задължителни за всяко пролетно почистване. 

Разгледайте седмичната брошура на Kaufland тук.

Информирайте се за Kaufland изгодните цени и във Viber.

За Kaufland България:  

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

Обратно към всички новини от агенциите