Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Кой спечели първите две коли с Kaufland Card?


V+O Communication


Кой спечели първите две коли с Kaufland Card?

Ивелина Алексиева от Казанлък спечели първия VW Taigo, който Kaufland България раздаде чрез своята лоялна програма с Kaufland Card. Ключовете за чисто новия автомобил получи от Ялчин Джем, главен търговски директор и член на Управителния съвет на Kaufland България. Втората кола през настоящата седмица печели Веселин Желев от Стара Загора. 

Kaufland Card стартира на 16 май и само за три седмици достигна стотици хиляди регистрации у нас. Всяка седмица до 3 юли Kaufland България ще тегли по един потребител, който печели кола, като общият брой е 7. Участието не е обвързано с покупка и изисква само регистрация на Kaufland Card – в дигиталния вариант или физическата пластика. 

Победителите се теглят всяка седмица напълно прозрачно и независимо чрез специален софтуер в Централата на компанията в Германия. На седмична база биват генерирани единствено номерата на Kaufland картите, които участват за томболата с автомобили. От тях се тегли печелившият номер, след което в Централата се установява кой е човекът – притежател на съответната Kaufland Card. Комисия от юристи, отдел „Ревизия“ и „Маркетинг“ в компанията в България още веднъж верифицира печелившото лице, преди то да бъде обявено официално и да му бъде връчена наградата. Според процедурата биват изтеглени и два резервни номера. 

 

За Kaufland България: 

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 61 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

Обратно към всички новини от агенциите