Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Celestyal Cruises назначи неизпълнителен председател


Action Global Communications


Celestyal Cruises назначи неизпълнителен председател

Круизната линия Celestyal Cruises, носител на редица награди и превърнала се в  избор № 1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие, обяви, че Дейвид Нойес ще бъде неин неизпълнителен председател. Назначаването му идва след привлечената мащабна инвестиция от водещия международен частен инвестиционен фонд Searchlight Capital Partners. Избирането на Дейвид Нойес за поста допълнително ще подкрепи стратегията за растеж на Celestyal Cruises, която цели разширяване на присъствието на марката в световен мащаб и надграждането на досегашния ѝ успех в посока обновяване и разширяване на флота ѝ. 

Нойес има над 35 години опит в туристическата индустрия, като е заемал позиции в областта на авиацията, управлението на пътувания и други. Дейвид Нойес е бил на ръководни позиции във водещи компании в областта на круизния туризъм, включително е бил главен изпълнителен директор на Carnaval UK и изпълнителен вицепрезидент на P&O Cruises и Cunard. Към днешна дата той е неизпълнителен председател на Grays of Cambridge (International) и неизпълнителен директор на Network Rail и на London Luton Airport Operations Ltd. Също така, Нойес е част от корпоративния консултативен съвет на Teenage Cancer Trust.

Като неизпълнителен председател Дейвид Нойес ще поеме ръководна функци в борда на Celestyal Cruises и ще подкрепи екипа, като внесе насоки за развитието на компанията, ръководена от главния изпълнителен директор Крис Теофилидес. 

“Развълнуван съм от присъединяването си към Celestyal Cruises и очаквам с нетърпение да работим заедно с Крис и екипа му в подготовката за посрещането на нашите гости тази пролет. Имайки предвид подкрепата на Searchlight Capital, това е вълнуващ момент да стана част от Celestyal Cruises. Заедно ще работим, за да затвърдим позицията на марката като водещ круизен оператор в Източното Средиземноморие, предлагащ автентично преживяване, разширени услуги и персонализирано преживяване на нашите гости от цял свят.”, коментира Дейвид Нойес.

 “Радваме се, че Дейвид се присъедини към борда като председател и съм убеден, че неговият опит и задълбочени познания в областта на круизните пътувания ще се окажат безценни, докато работим заедно за постигането на стратегическите си цели за растеж и обновяване на флота ни”., добави главният изпълнителен директор на Celestyal Cruises Крис Теофилидес.

Обратно към всички новини от агенциите