Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Иновативните продукти в сферата на отоплението, които носят надеждност за монтажниците и комфорт за потребителите


Action Global Communications


Иновативните продукти в сферата на отоплението, които носят надеждност за монтажниците и комфорт за потребителите

Заедно с всички останали технологии и тези, свързани с отоплението, постоянно се развиват с цел да отговорят на очакванията и нуждите на монтажниците, специалистите и търговците. Модерните отоплителни системи предлагат комбинация от надеждност, енергийна ефективност и улеснение при монтирането и управлението. Всички тези предимства могат да бъдат намерени в решенията за дома, предлагани от Resideo, които са създадени на основата на много години опит в индустрията. Като резултат потребителите получават модерни решения за изграждането на иновативен дом. 

С прахоустойчива и устойчива на избледняване капачка компактната глава Honeywell Home Thera-6 TRV предоставя най-добрата в класа си температурна регулация, благодарение на проектирания в Германия сензор. Тя работи перфектно в комбинация със серията вентили Honeywell Home V2000SX и заедно те са перфектен избор за жилищните отоплителни системи. 

Термостатичната радиаторна глава непрекъснато регулира потока на топлоносител към радиатора през радиаторния вентил, поддържайки зададената стайна температура. Благодарение на качеството на сензора и дизайна на механизма, главата постига най-високия клас на точност при регулирането според EN 215.

Thera-6 има вграден механизъм, който възпрепятства топлоподаването, когато термостатичната радиаторна глава е затворена, а температурата в помещението е висока.

Термостатичната радиаторна глава Thera-6 си пасва идеално с термостатичните вентили V2000SX, като това осигурява значителни предимства: 

  •  един единствен тип вентил за улеснение на монтажниците – серията термостатични радиаторни вентили V2000SX отговаря на поне 90% всички инсталационни изисквания;
  • смяна само на вентилните вложки – благодарение на дизайна на серията, създаден по изискванията на концепцията AT Honeywell Home, вече не е необходимо да се сменя целият вентил при обезвъздушаване на системата. Достатъчно е само инсталацията да бъде източена и след това отново напълнена;
  • най-високо качество – продуктите са тествани и отговарят на европейските стандарти за качество;
  • дизайн на Resideo с двоен уплътнителен О-пръстен;
  • двупосочен поток – вентилите имат двупосочна пропускливост. Благодарение на това не е необходим специален клапан при смяна или при нов монтаж; 
  • бърза и лесна смяна – благодарение на дизайна на продуктите работата по монтажа и смяната спестява време особено при по-големи жилищни сгради.

Тези решения позволяват на монтажниците да осигурят на потребителите възможно най-голям комфорт. Продуктите позволяват минимизиране на времето за монтиране и работа по тях, както и разходите.

Монтажниците и техните клиенти имат пълен контрол върху потока, като те могат да разчитат и на пълна сигурност с удължената 15-годишна гаранция на Resideo за гамата вентили. Впечатляващият с дизайна си термостатната глава Thera-6 осигурява индивидуален контрол и поддържане на температурата с 10-годишна гаранция.

“Продуктите са създадени, за да осигуряват комфорт за потребителите”, казва Лукаш Нешпартек, продуктов мениджър на компанията. “Това е причината нашите устройства да са толкова сигурни, лесни за употреба и висококачествени”, допълва той.

За повече информация посетете уебсайта: 

https://homecomfort.resideo.com/sites/Bulgaria/bg-BG/Pages/thera-6.aspx

Търговската марка Honeywell Home се използва под дългосрочен лиценз от Honeywell International Inc.

За Resideo

Resideo е водещ световен доставчик на продукти и решения в областта на домашния комфорт, безопасността и отоплителните системи, предназначени предимно за жилищна среда. Създадена въз основа на 130-годишно наследство Resideo присътства в повече от 150 милиона жилища, като всяка година инсталира 15 милиона системи. Компанията продължава да обслужва повече от 110 000 изпълнители, чрез водещи дистрибутори, в това число дъщерната си компания ADI Global Distribution, която изнася продукти в повече от 100 страни от повече от 200 складови обекта по целия свят. Повече информация за Resideo можете да намерите на страницата www.resideo.com.

Обратно към всички новини от агенциите