Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Управление на питейната вода и отоплението в умния дом


Action Global Communications


Управление на питейната вода и отоплението в умния дом

Проучвания, спонсорирани от Resideo, представят настоящите и бъдещи тенденции:

- 80 % от запитаните европейци искат да управляват дома си от разстояние1

- Продажбите на умните продукти имат един от най-бързите и големи нива на растеж, и са 5 пъти по-големи в сравнение със стойностите отпреди 5 години

- Вкусът на чешмяната вода и качеството на водата са важни за над 80% от запитаните европейци2

Resideo, водещ световен доставчик на продукти и решения в областта на домашния комфорт и безопасността, предлага серия от страхотни продукти, които можете да управлявате и през смартфона си. От управление на температурата до подобрение на качеството на водата, уредите на Resideo могат да Ви помогнат да постигнете ефикасност, безопасност и да пестене на енергия.

 

Honeywell Home evohome – умната система за зониране

Контрола на температурата е важен аспект от домашния комфорт: Honeywell Home evohome от Resideo е системата за управление и проверка на температура в дома Ви. Благодарение на функционалността „умно зониране“, evohome Ви позволява да контролирате температурата в до 12 различни зони вкъщи от едно устройство чрез приложението. Освен това, можете по-добре да измерите температурата в дома си, благодарение на умния контрол на метеорологичните условия, който следи и подава информация за външната температура. Също така, функцията за контрол на метеорологичните условия Ви предоставя възможността бързо да адаптирате спрямо неочаквани промени в температурата, тоест evohome може автоматично да се настрои спрямо външните условия. Друга нова функция, която също си заслужава да бъде спомената е съвместимост с термопомпа.

 

Braukmann PrimusPlus F74 и FK74 филтри

Филтрите Braukmann PrimusPlus F74 и FK74 предотвратяват навлизането на частици ръжда, влакна и песъчинки в тръбите като по този начин намаляват шансовете за корозия. Най-вече по време на периоди с по-малка консумация, когато например не сте си вкъщи, филтрите F74 и FK74 са необходими, за да поддържат високо качество на водата. И едновременно с това, те ще защитят инсталацията за питейна вода у дома Ви. Тези устройства служат за филтриране и извличане на неразтворените вещества от питейната вода, без да влияят на химичните и хигиенни свойства на самата вода.

Braukmann KS30 омекотител

Resideo предлага омекотителя Braukmann KS30, който с филтрите F74 и FK74 помага да се повиши качеството на питейната вода чрез принципа на пропорционалното подаване на сол във водата, комбинирано с повишена ефективност и намалена консумация. Като допълнение KS30 предотвратява прекомерното натрупване на варовик във водата, което може да увреди тръбите, отоплителните системи и уредите по време на периоди на ниска консумация на вода.

 

За допълнителна информация, моля посетете:

https://homecomfort.resideo.com/sites/Bulgaria/bg-BG 

 

За Resideo

Resideo е водещ световен доставчик на продукти и решения в областта на домашния комфорт, безопасността и отоплителните системи, предназначени предимно за жилищна среда. Създадена въз основа на 130-годишно наследство Resideo присъства в повече от 150 милиона жилища, като всяка година инсталира 15 милиона системи. Компанията продължава да обслужва повече от 110 000 професионалисти, чрез водещи дистрибутори, в това число собствената си компания ADI Global Distribution, която изнася продукти в повече от 100 страни от над 200 складови обекта по целия свят. Повече информация за Resideo можете да намерите на страницата www.resideo.com 

 

Проучвания:

1 Възможност за умен дом: Стая по стая – поръчано от ESA и спонсорирано от Resideo. Изследването е проведено в Италия през ноември 2020 г. с представителна извадка италианци.

2 Омнибус проучване проведено в Чехия, Унгария, Полша, Румъния и Словакия през април 2021 г.

Обратно към всички новини от агенциите