Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

ЦИФРОВИЗАЦИЯТА И ЕКОЛОГИЧНИТЕ РЕШЕНИЯ - ОСНОВНИ ТЕМИ НА HUAWEI EUROPE ENTERPRISE ROADSHOW 2023


All Channels Communication Group


ЦИФРОВИЗАЦИЯТА И ЕКОЛОГИЧНИТЕ РЕШЕНИЯ - ОСНОВНИ ТЕМИ НА HUAWEI EUROPE ENTERPRISE ROADSHOW 2023

Водещи технологии и иновативни решения ще бъдат представени на предстоящото роудшоу на Huawei. То носи името Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023: Digital & Green, Crеate New Value together и цели да презентира най-добрите предложения на компанията в сектор дигитализация и устойчивост. 
Тазгодишното издание на събитието ще се състои на 02.10.2023, понеделник, от 10:00 до 18:00 ч. на паркинга на бизнес парк Мегапарк, бул. „Цариградско шосе“ 115Г.  
  
Гостите на изложението ще получат възможността да се запознаят с водещи технологии на Huawei, като Datacom, за която Huawei е обявена за лидер в 2022 Gartner® Magic QuadrantTM, както и с авангардните зелени решения на компанията, като Green Data Center, All-Optical Campus. Ще бъдат представени и различни иновативни технологии за образователния и правителствения сектор, електронното здравеопазване и редица други индустрии. Посетителите ще се срещнат лично с екип от експерти, за да се запознаят с продуктите на Huawei от първа ръка и да получат информация относно техните уникални характеристики и функционалностите, които технологиите предлагат. 
 
Темата на тазгодишното роудшоу на Huawei е в унисон с последните тенденции в технологичния сектор и отговаря на актуалните изисквания към информационните и комуникационните технологии. Устойчивостта в производството и технологиите, както и предизвикателствата в контекста на настоящата дигитализация са основен фокус на Huawei, която се стреми да отговаря на очакванията на потребителите и партньорите си, предлагайки световнопризнати иновативни решения. 
Роудошуто на Huawei се провежда в над 70 града в цяла Европа в границите на Швеция, Дания, Франция, Португалия, Полша, Германия, Испания, Сърбия, Унгария, Холандия, Швейцария, Люксембург, Белгия, Норвегия, Финландия, България, Гърция, Турция, Румъния, Австрия, Чехия и Ирландия. Целта на пътуващите ежегодни събития е да съберат на едно място експерти, партньори и ентусиасти, обединени от интереса им към най-новите и актуални технологични устройства за различни бизнес и потребителски цели. 

Обратно към всички новини от агенциите