Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

ДОРИ КОГАТО НЕ ТИ СЕ МИСЛИ, НИЕ МИСЛИМ ЗА ТЕБ


All Channels Communication Group


ДОРИ КОГАТО НЕ ТИ СЕ МИСЛИ, НИЕ МИСЛИМ ЗА ТЕБ

Онлайн аптека BENU поставя аптечки за първа помощ в къмпинги, заведения и спасителни постове по българското Черноморие и в Природен парк „Витоша“. 

На всеки му се е случвало да се разболее или да почувства някакъв дискомфорт, докато е на морето. В този момент обикновено няма аптека наблизо и тази неприятна случка може да развали цялата ни ваканция. Това лято, обаче, „Аптеката идва“ при нас с BENU и можем да си позволим да не мислим, защото има кой да мисли за нас. 

За всички, които предпочитаме и разходките в планината сред горите и чудните гледки отвисоко, скоро ще намерите аптечки BENU на територията на Природен парк Витоша, София. За спокойни преходи по горските пътеки, открийте нашите горски лечебници на картата с локации. 

През изминалата година BENU, една от водещите фармацевтични вериги в Европа, стъпи на българския пазар като онлайн аптека, следвайки своята мисия да зададе европейско ниво в обслужването и грижата за здравето на българското население. Целта на BENU е да бъде винаги наблизо като доверен здравен експерт за цялото семейство, да даде професионална консултация и добър съвет.

Само година по-късно онлайн аптека benu.bg е все по-близо до нас и ни предлага над 9000 различни продуктa в категориите: Витамини и хранителни добавки, Майка и дете, Лечение и здраве и здравословно хранене, Козметика и Медицински изделия.

Независимо дали на морето или в планината, спокойното лято е тук с BENU!

 

Открий всички аптечки на BENU тук: https://www.benu.bg/aptecki-benu

 

Обратно към всички новини от агенциите