Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

HUAWEI ROADSHOW ПРЕДСТАВИ НАЙ-ИНОВАТИВНИТЕ ТЕХНОЛОГИЧНИ B2B РЕШЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ


All Channels Communication Group


HUAWEI ROADSHOW ПРЕДСТАВИ НАЙ-ИНОВАТИВНИТЕ ТЕХНОЛОГИЧНИ B2B РЕШЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ

От 4-и до 6-и юли 2023 г. паркингът на MEGAPARK в гр. София прие гостуващия камион на Huawei с неговото технологично оборудване. Huawei Roadshow запозна своите специални гости и представители на медиите с последните иновации в сферата на B2B технологиите.  
 
Концепцията на Huawei XtoB съчетава най-добрите връзки като 5G, кампус мрежи и облачни решения с иновативни технологии като облачни и крайни изчисления, центрове за данни, интернет на нещата (IoT) и интегрирани услуги. Въпросната концепция, наречена "разширена свързаност за разширен бизнес" (eXtended Connectivity for eXpanded Business), представя надеждни решения за актуалните нужди на предприятия от всички сфери на бизнеса. На изложението посетителите имаха възможността да се запознаят с най-новите технологични B2B решения на Huawei, представени от екипа на компанията. Гостите на събитието станаха свидетели на забележителни демонстрации и получиха пълен поглед над възможностите и потенциала на представените технологии. 
 
Целта на технологичната компания е да предложи на предприятията широк набор от иновативни услуги и приложения, които да отговарят на растящите им нужди и да ги подкрепят в цифровата им трансформация. При всяко свое посещение в различни европейски държави Roadshow камионът на Huawei предоставя възможността на гостите на изложенията да се впуснат в света на последните технологични постижения. 
 
Huawei вярва, че бизнесът по света ускорено преминава към цифрова трансформация. Компанията е осведомена за растящите изисквания на предприятията и се стреми да им осигурява най-новите технологични B2B решения. 

Обратно към всички новини от агенциите