Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Eurosport добави в портфолиото си състезанията от Световната купа по ски в Швейцария


All Channels Communication Group


Eurosport добави в портфолиото си състезанията от Световната купа по ски в Швейцария

Warner Bros. Discovery ще продължи да отразява най-интересните състезания от Световната купа по ски, обогатявайки портфолиото си с надпреварите в Швейцария след подновено дългосрочно партньорство с Infront.

То ще предостави на зрителите в 45 европейски страни още повече излъчвания на живо и така те ще могат да се насладят на всички състезания от Световната купа в платформите на Warner Bros. Discovery. Прякото телевизионно излъчване ще бъде налично по Eurosport 1 и Eurosport 2, а Eurosport App и discovery+ ще предложат на феновете предаване на живо без прекъсвания за реклами.

Сред първите състезания, излъчени след сключването на новото споразумение, ще е това за Световната купа по алпийски ски в световноизвестния курорт Санкт Мориц (16 декември). Именно това бе състезанието, в което миналата година местният любимец Марко Одермат победи световният шампион за 2020 г. и сребърен олимпийски медалист Александър Аамод Килде в заключителната битка за световната купа, докато при жените Микаела Шифрин вдигна четвъртия си трофей.

“Тази година отразихме най-големите състезания в зимните спортове, включително Олимпийските игри в Пекин, като показахме надпреварите и разказахме историите на множество спортисти на възможно най-многобройната аудитория. Репутацията ни на „Дом на зимните спортове“ ни позволява да затвърждаваме връзката си с феновете, а надпревари като Олимпийските игри ни помагат да привличаме нови почитатели. Отразявайки най-интересните състезания в алпийските ски на каналите и платформите ни с помощта на нашите партньори, смятаме, че ще продължим да увеличаваме фенската си база, както и популярността на зимните спортове в периодите между Олимпиадите.“, каза Троян Пайло, вицепрезидент на отдел „Придобиване на спортни права“ в Warner Bros. Discovery.

Warner Bros. Discovery си заслужи репутацията на „Дом на зимните спортове“, като през последните 30 години излъчи повече ски състезания от която и да е друга медия. През сезон 2021/2022 в каналите и платформите на Warner Bros. Discovery бяха излъчени над 500 състезания, а Олимпийските игри в Пекин през 2022 привлякоха рекорден брой зрители.

Обратно към всички новини от агенциите