Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Eurosport 2 излъчва на живо „Мачът“ на голф легендите


All Channels Communication Group


Eurosport 2 излъчва на живо „Мачът“ на голф легендите

Четирима от най-великите голф играчи в света ще се изправят един срещу друг в благотворителната голф надпревара „Мачът“ на Capital One, като за първи път феновете ще могат да гледат годишното събитие в платформите на Warner Bros. Discovery в Европа.

Емблематичният Тайгър Уудс е в отбор с Рори Макилрой от Северна Ирландия, за да се изправят срещу американците Джъстин Томас и Джордан Спийт. Несъмнено това е квартетът, който може да се похвали с 24 големи шампионата по голф, а всеки играч е бил и номер едно в света.

Eurosport 2 и Eurosport App ще излъчват на живо „Мачът“ от 01.00 ч., в неделя, 11 декември, а Eurosport.com и социалните платформи ще предложат най-добрите акценти, репортажи и реакции от Pelican Golf Club в Belleair, Флорида.

Warner Bros. Discovery излъчи предишните шест издания на „Мачът“ в Съединените щати и тази година предаването на живо ще включва безпрецедентен достъп. Играчите ще имат включени микрофони по време на цялото състезание, включително възможността да комуникират директно със своите конкуренти и коментатори. Ветеранът от WBD Sports и говорител Брайън Андерсън ще бъде домакин на предаванията на живо, заедно с една от легендите на NBA, Чарлз Баркли, голф шампиона на Мастърс 2008 Тревър Имелман и спортният журналиста Катрин Тапен.

Докато Макилрой, Томас и Спийт ще направят своя дебют в „Мачът“, това ще бъде третото участие на Тайгър Уудс, като историята ще помни дълго време победата с един удар заедно с партньора му Пейтън Манинг над Фил Микелсън и Том Брейди през май 2020 г.

Голфърите ще генерират дарения чрез поредица от предизвикателства за общо близо 7 млн. долара: дупка 3, до $600 000; дупка 9, до $600 000; дупка 4, до $750 000; дупка 5, до $2,5 милиона; дупка 8, до $2,5 милиона.

Как работи форматът. Голф играчите ще се състезават във формат „най-добра топка“ с 12 дупки. Всеки играч от отбора ще играе със собствената си топка през целия кръг. След всяка дупка най-ниският резултат за дупката се записва за отбора на съответния играч, а резултатът на партньора му не се взима под внимание.

Средствата, събрани по време на „Мачът“ на Capital One, ще бъдат дарени в помощ усилията на Hurricane Relief. WBD Sports излъчи шест предишни издания на „Мачът“, които общо събраха сумата от близо 33 милиона долара за различни благотворителни организации и каузи, и дари над 27 милиона ястия чрез организацията Feeding America.

Обратно към всички новини от агенциите