Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Рони О‘Съливан говори без задръжки в ексклузивен филм по Eurosport


All Channels Communication Group


Рони О‘Съливан говори без задръжки в ексклузивен филм по Eurosport

Той е човекът, който направи революция в снукъра, човекът, който надскочи границите на спорта като никой друг, човекът, който несъмнено е най-великият играч, красил някога зеленото сукно. И сега Рони О’Съливан разказва историята на своята знаменита кариера, със собствени думи и без задръжки, ексклузивно за Warner Bros. Discovery и в ефира на Eurosport.

„На седмото небе“ е с премиера на 15 октомври по Eurosport (22 ч.) в цяла Европа. Документалният филм представя кариерата на седемкратния световен шампион, като иконата на снукъра разказва за някои от ключовите моменти, белязали легендарната му кариера. От избухването на сцената на Световното първенство по снукър през 1993 г. едва на 17 години, чак до тазгодишната рекордна седма световна титла.

„На седмото небе“ на Eurosport показва О‘Съливан както никога преди

По време на наистина много личното интервю Рони споделя как се е справял без напътствията на баща си в годините, когато се формира като елитен спортист, за времето в рехабилитация, което променя живота му, и за забележителното влияние на известния психиатър д-р Стив Питърс върху играта му.

Първата част на „На седмото небе“ показва експерта на Eurosport Алън МакМанус да влиза в любимата на Рони Epping Forest в Есекс, където шампионът от Мастърс от 1994 г. излиза един на един с „Ракетата“, припомняйки си ранните етапи от кариерата му чак до четвъртата му световна титла през 2012 г.

В зашеметяващо разкритие О’Съливан си спомня злощастния си прочут най-бърз брейк от 147, който записва през 1997 г., преди да се замисли за удара с лявата ръка, който изиграва срещу Ален Робиду и който предизвика широка критика. В същия епизод настоящият номер едно в света обсъжда отсъствието на баща си, докато расте, което впоследствие довежда до престоя му в рехабилитационен център. Епизодът завършва с изненадващо съобщение от легендарния Рей Риърдън и Рони, които разглеждат влиянието, което е оказал д-р Стив Питърс върху кариерата на О‘Съливан.

Втората половина на филма представя как О’Съливан се завръща в Крусибъл за първи път след седмата си Световна титла. Придружаван от Макманъс, „Ракетата“ разказва за петата си победа над Бари Хокинс през 2013 г. и загубата от Марк Селби на финала през следващата година.

Разговорът бързо се прехвърля към 2020 г., когато базираният в Уудфорд грънчар печели шестата си титла, след като побеждава Селби със 17-16 в изключително забавен и оспорван полуфинал. „На седмото небе“ достига своята кулминация с О'Съливан и Макманъс, които си спомнят за седмата световна титла, която той печели по-рано тази година след вълнуващ и изключително емоционален финал с Джъд Тръмп, за връзката му с децата, преди да направи равносметка на една невероятна кариера, която поне засега не се очертава да бъде прекратена скоро.

Eurosport: Домът на снукъра

Warner Bros. Discovery предоставя най-изчерпателното снукър отразяване с екшън на живо от всеки значим снукър турнир Triple Crown – UK Championship, London Masters и World Championships – както и така популярните Home Nations Series, излъчвани на живо.

Откритото първенство на Северна Ирландия, първият от четирите турнира от сериите Home Nations, излъчван на живо и ексклузивно в платформите на Discovery на Warner Bros, включително и по Eurosport, стартира от 16 октомври и ще продължи до 23 октомври (Белфаст, Ирландия).

Снукър звездите Рони О’Съливан, Джими Уайт, Алън МакМанус и Нийл Фолдс ще предложат експертни анализи и коментари през целия сезон, като действието ще бъде водено от Рейчъл Кейси и Радзи Чинянганя. Дигиталните платформи на Eurosport – включително Eurosport.com – ще предлагат най-актуалните новини, репортажи и интервюта, гарантирайки, че феновете ще се насладят на най-изчерпателното отразяване на спорта.

През 2016 г. Eurosport затвърди статута си на Дом на снукъра, като подписа ново десетгодишно споразумение с World Snooker за излъчване на всички големи турнири от календара на снукъра, включително Home Nations Series, Masters и Световното първенство по снукър.

Обратно към всички новини от агенциите