Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Lenovo представя ThinkStation P360 Ultra


All Channels Communication Group


Lenovo представя ThinkStation P360 Ultra


Lenovo представя ThinkStation P360 Ultra
 
 
Достигайки несравнима производителност ThinkStation P360 Ultra предефинира силата на настолните работни станции в ново измерение
 
 
            21 юни 2022. Днес Lenovo представя ThinkStation P360 Ultra, който допълва портфолиото от настолни работни станции, за да осигури несравнима производителност в невиждани досега параметри. Шасито му е по-малко от 4L в общ обем и притежава процесор Intel Core от 12-то поколение, както и поддръжка на NVIDIA RTX A5000 мобилна професионална графична карта. По този начин потребителите могат да изпитат ново премиум изжияване. С този революционен форм фактор ThinkStation P360 Ultraпревъзхожда настолните работни станции от предишното поколение с повече от 50%  по-висока производителност.
Настолните работни станции са известни със своите екстремни нива на мощност и производителност – създадени да поддържат най-сложните CAD и BIM приложения, както и да предоставят интензивни изживявания във виртуална и смесена реалност с лекота. Безпроблемно визуализират различен вид изображения и осигуряват богато цифрово и развлекателно съдържание. В допълнение към вече споменатите функции, тези работни станции ускоряват времето за анализ на огромни масиви от данни в реално време. Новата хибридна работна среда променя приоритетите на служителите непрекъснато и професионалистите, които използват такъв тип устройства се нуждаят от иновативни и гъвкави технологии, които могат да се вместят в техните работни пространства без никакъв проблем.
 
 
Докато организациите все не още могат да внедрят най-малката настолна работна станция в индустрията - ThinkStation P360 Tiny - за да им помогне при екстремните си нужди за пестене на пространство, потребителите вече разполагат с мощна и гъвкава машина, която предлага повишаване на производителността в първи по рода си размер. Това е идеално за индивидуални професионални потребители, които трябва да увеличат максимално пространството на бюрото или искат да използват машината за дистанционна работа. Освен това ThinkStation P360 Ultra е оптималният избор за OEMsпроизводители, които са в търсене на напълно интегрирано решение за петгодишен жизнен цикъл. 
„Ние правим революция на пазара с тази нова настолна работна станция, която е специално създадена, за да осигури впечатляваща производителност и оптимизиращ пространството форм фактор, от какъвтосе нуждаят нашите клиенти“, споделя Роб Херман, Вицепрезидент Workstations and Cilent AI Business Unit вLenovo. „ThinkStation P360 Ultra е една от най-гъвкавите налични работни станции, като се има предвид способността й без усилие да се справя с най-взискателните работни процеси в различните индустрии, независимо дали се използва от отделни професионалисти или като вградена технология в OEM решение.“
Разграничавайки се от традиционния малък форм фактор, ThinkStation P360 Ultra е проектиран, за да поддържа професионални компоненти от висок клас. Lenovo работи в тясно сътрудничество с NVIDIA, за да разработи универсално решение, както за разполагане на графичния процесор, така и за осигуряване на охлаждане, което е необходимо за поддръжка на мобилната графична карта RTX A5000. 
 
 
Освен предоставянето на несравнима мощност и производителност P360 Ultra може да отговори на специфичните нужди на работните процеси във всяка една организация. Първият в индустрията дизайн, който позиционира дънната платка в средата на шасито, позволява ефективно охлаждане и оптимизиране на пространството при конфигуриране на работната станция. Новата система предлага до 128 GB DDR5 памет, два PCIe Gen4 слота за разширяване, до 8TB M.2 съхранение и поддръжка на осем дисплея. ThinkStation P360 Ultra е и единствената настолна работна станция в индустрията, оборудвана с два вградени ethernet порта и Thunderbolt™ 4 портове за максимална гъвкавост. 
ThinkStation P360 Ultra е напълно ISV сертифицирана работна станция, преминала през стандартите на MIL-SPEC, така че потребителите да притежават възможно най-доброто и надеждно устройство. Последното допълнение към портфолиото на настолни работни станции на Lenovo също следва ангажимента си към екологична устойчивост, като използва 90% рециклирани материали в опаковката, както и 26,5% рециклиран пластмасов материал. Lenovo също така предоставя услуги за устойчивост към този продукт, които включват възстановяване на активи за рециклиране в края на жизнения цикъл и компенсиране на CO2. 
Поради по-малкия си размер, P360 Ultra е с 15% по-лек от предишните поколения работни станции с малък форм фактор. Това означава, че 33% повече машини могат да се поберат в едно пале или в транспортен контейнер, което води до по-малко пратки и спестяване на въглеродни емисии по отношение на транспортирането. В допълнение, ThinkStation P360 Ultra е сертифициран от ENERGY STAR®, TCO, както и EPEAT® Gold, които обхващат критерии, свързани с енергийна ефективност и опазване на околната среда в глобален аспект. 
 
 
 
 
За Lenovo:
 
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания от Fortune 500 на стойност $50 млрд. с 63 000 служители, работеща на 180 световни пазара. Съсредоточени върху дръзката си визия да осигурим по-умни технологии за всички, ние развиваме технологични решения, които променят света и създават едно по-устойчиво и надеждно дигитално бъдеще. Всеки ден работим по това, нашето портфолио от умни устройства да остава най-богатото и пълно в света. Освен това, Lenovo е лидер в Интелигентната трансформация, която се стреми да предоставя по-добри преживявания и възможности за милиони клиенти по цял свят. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.com, следвайте ни в  LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Weibo и прочетете последните новини в нашия StoryHub

Обратно към всички новини от агенциите