Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

СИЕЛА НОРМА АД вече предлага опция за онлайн поръчки на правно информационен софтуер чрез своя онлайн магазин www.e-ciela.net.


СИЕЛА НОРМА АД


СИЕЛА НОРМА АД вече предлага опция за онлайн поръчки на правно информационен софтуер чрез своя онлайн магазин www.e-ciela.net.
Компанията даде старт на мащабен проект, с който цели да разшири портфолиото си от различни начини за обслужване на своите клиенти, като отвори свой онлайн магазин на адрес www.e-ciela.net. От днес, 15 септември, 2015 година клиентите могат да избират и поръчват директно от 13 правно-информационни програми или сред 18 уникални правни пакета, изцяло разработени от компанията и съобразени с нуждите на клиентите. Магазинът предлага различни опции за плащане – дебитни/кредитни карти, мобилни и др.плащания. Интернет магазина на СИЕЛА за правноинформационни системи дава възможност за достъп от всяко място, включително и от чужбина, до интернет версията на продуктите на компанията и цели да улесни клиентите като осигури възможност за самостоятелен избор на програми и услуги за решаването на конкретен проблем или необходимост. „Ключово предимство на този канал за продажба е неговата достъпност по всяко време и от всяка точка на света, стига клиента да разполага с интернет. Ние сме осигурили възможността нашите продукти да са на разположение на клиента, винаги когато са му потребни. Интернет магазина дава възможност за индивидуални клиентски решения, както по отношение на времетраенето на абонамента, така и броя работни места, който са му необходими. Клиентите могат свободно да избират комбинации от продуктите, които желаят да ползват и да определят необходимият им брой работни места. Не на последно място интернет магазина предлага атрактивни отстъпки и промоции, които биха заинтересували клиентите ни чисто финансово.“ – сподели г-жа Деница Кирова, Търговски директор на направление „Правно-информационен софтуер“ в СИЕЛА НОРМА АД. Онлайн пазаруването на различни стоки отдавна е навик за повечето български потребители. Затова и преминаването към интернет продажби е ключово за СИЕЛА, коментира г-жа Деница Кирова, Търговски Директор Направление „Правно-информационен софтуер“. Пълната продуктова гама на Сиела Норма вече е достъпна с един „клик“, включително и услугите в областта на справочния софтуер, като бази данни по поръчка на клиента, продукта Профил на купувача и системата за застрахователни брокери Сиела Инс. Сиела е най-големият оператор на пазара на правноинформационни услуги и индивидуални IT решения, с пазарен дял, по изчисления на екипа на СИЕЛА, около осем хиляди клиенти или около 30-35 хил. потребители. За компанията е логична стъпка създаването на интернет магазин, предвид широкото й присъствие в интернет, както като надежден източник на актуална информация, разпространявана свободно чрез партньори (Lex.bg и Econ.bg) и в социалните мрежи.
Обратно към всички новини от агенциите