Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Безплатно висше образование в кралство Швеция. Инфо срещи на Malmo University от 26-29 ноември в София, Пловдив, Сливен и Варна.


Скай Лайнс България


Безплатно висше образование в кралство Швеция. Инфо срещи на Malmo University от 26-29 ноември в София, Пловдив, Сливен и Варна.
Шведският държавен университет Malmo University предлага възможност на български кандидат студенти да изучават бакалавърски и магистърски програми на английски език напълно безплатно. Информационните срещи в България ще се проведат както следва: СОФИЯ – 26 ноември в Американския университет в Студентски град от 18:30ч. ПЛОВДИВ – 27 ноември в х-л „Тримонциум” от 18:30ч. СЛИВЕН – 28 ноември в х-л „Парк Централ” от 18:30ч. ВАРНА – 29 ноември в х-л „Голдън Тюлип” от 18:30ч. Malmö University ще представи своите специално пригодени за международни студенти програми на английски език. Университетът предлага едни от най-добрите специалности в областта на политиката и международните отношения, европеистиката, социалните науки, биомедицината и компютърните науки. Malmö University е един от първите държавни университети в Швеция, които предлагат безплатни програми на Скандинавския полуостров за български студенти. Разположен е в третия по големина град в Швеция, Малмьо и се намира в непосредствена близост до датската столица Копенхаген. Университетът се нарежда сред най-големите висши учебни заведения в страната и предоставя първокласно образование на приблизително 20 000 студенти от цял свят. Програмите на английски език привличат студенти от цял свят, които на свой ред създават една наситена интернационална социална и академична среда. За допълнителна информация: www.skylines-bg.com
Обратно към всички новини от агенциите