Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

И велосипедистите се включват в инициативата „Да изчистим България за един ден”! "Веломания" призовава: Да пазим България чиста всеки ден!


PRates Agency Ltd.


И велосипедистите се включват в инициативата „Да изчистим България за един ден”!  "Веломания" призовава: Да пазим България чиста всеки ден!
Нека на 12 май (събота) всички се обединим и изчистим заедно онези велоалеи, кътчета и велопътеки, които не са достъпни за обикновените пешеходци, туристи и МПС-та. Няма значение дали живеете в голям град или се разхождате далеч от цивилизацията – боклукът е навсякъде. Ние можем да променим това. Нека почистим и да пазаим чисто. Нека не позволяваме боклуците сред природата да ни пречат да й се любуваме. Яхни велосипеда, сложи пликчето и го напълни с отпадъците, които видиш. Фирма "Веломания" ще се включи в каузата с почистване на велопътеката от к.в „Хладилника“ до бул. Симеоновско шосе (Ловния парк). Сборен пункт на 12.05.2012г, 9:00ч, спирка „Хладилника” на автобус №64. Включи се и ти и „Да изчистим България за един ден”!
Обратно към всички новини от агенциите