Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Остава един ден до Арена на красотата 2024


3CON


Остава един ден до Арена на красотата 2024

Над 200 бранда за красота ще се представят от 26 до 28 април в Интер Експо Център в София на най-голямото бюти събитие на Балканите. 

Ако се интересувате от нови продукти, оборудване и услуги от индустрията за красота и здраве или търсите срещи с водещите компании, нови бизнес връзки и искате да сте в крак с актуалните тенденции и иновации в бранша, непременно посетете Arena of Beauty!

Вече 22 години международното изложение предоставя на специалистите от индустрията за красота и здраве възможността да се запознаят с нови професионални марки на пазара, да се информират за иновативните продукти, терапии, услуги и обучения.

Какво да очаквате?

Arena of Beauty Professional отдавна е водещо събитие на балканския пазар на красотата, с 42 издания и партньорства с големи международни събития. Събитието ще събере 85 компании от различни държави, включително България, Румъния, Турция, Полша, Италия, Португалия и САЩ, представяйки над 200 бранда. Сред тях се открояват нови участници като YZC Group.eu, Sapfir Laser, Gerovital, Uniquenails Professional, както и нови български производители като YOGH, Kateko, INAESSENTIALS и Krimas.

 Сред вече утвърдените участници ще има изненади – ще бъдат представени и нови брандове като- KART podology и Alessandro. Продължаваме с иновациите - Крозия с нови продуктови линии и парфюм на основата на шафран.

Изключително силно е полското присъствие тази година. Компании като LART, NEW APPROACH, Lorient by nature, Natura Sp. z o.o., AROMA TREND Sp. z o.o.,be BIO Cosmetics, REVERS COSMETICS Sp. z o.o., CLOCHEE Sp. z o.o., BEAUTIFLY, MiaCalnea и NOU POLAND Anna Stawska ще представят разнообразие от продукти и нови подходи в индустрията на красотата.

 

Образователни семинари

Събитието ще включва семинари, предназначени за нуждите на професионалистите в областта на красотата и здравето, които искат да разширят познанията си и да бъдат в крак с тенденциите в бранша. Акценти в програмата ще са темите:

 

5 стъпки за увеличаване на онлайн продажбите

Дни след като София беше домакин на Balkan eCommerce Summit 2024, темата за електронната търговия с фокус индустрията за красота ще бъде представена ексклузивно на “Арена на красотата”. Лектор ще е Никола Илчев, който е сред най-влиятелните личности в сферата на електронната търговия в България и региона. Занимава се с онлайн продажби от 2011 година, а през 2016 година създава eCommerce Academy, чрез която обединява и развива екосистемата на електронните търговци у нас.

Семинарът ще се проведе на  28 април 2024, от 11:00 до 12:00ч. и ще разгледа особеностите при кръстосани продажби и как да се възползват онлайн търговците  от тях, детайли на успешна транзакционна комуникация и как изоставената количка може да се превърне в продажба. 

Собствен Козметичен Бранд: От Идея до Пазар. 

На 27 април 2024, от 13:30 до 14:30ч Лидия Стойчева – Кръстева, управител на пловдивската семейна фирма-производител на козметични продукти Биофарма Лабораторис ЕООД ще разгледа процеса на създаването на козметика под собствен бранд, произведен в рамките на Европейския съюз. От първоначалните стъпки за разработване на собствена марка до преодоляването на регулаторните предизвикателства в ЕС, темата обхваща целия процес на разработка на козметични продукти.

Как да увеличим биологичната си възраст?

Семинарът, с участието на Румяна Николова от МЦ "Холимед", доц. Пенчо Николов Колев и Ваня Василева, създател на дамски фитнес “Феерия” ще се проведе на 27-ми април, като сесиите са от 11:00 и 15:00 ч. На него ще се  разгледат различните подходи за повишаване на дълголетието и здравето, ще има дискусии за ползите от хипербарната терапия за клетъчното възстановяване и имунитета.

Здраве за кожата след 40

Лекцията ще се проведе на 27-ми април, от 15:00 до 16:00 ч., с участието на д-р Иван Пеев от клиника Aestheline. Семинарът е посветен на най-новите технологии и процедури за грижа за кожата в домашни условия. Ще научите как да поддържате кожата си млада и здрава дори и след четиридесетте.

Дигитален маркетинг за Beauty артисти как да изградим успешен бранд

Лекцията ще се проведе на 28 април, неделя. Лектор ще бъде Николай Петканов, който е експерт в областите на маркетинг, комуникации и бранд идентичност.

Всеки семинар е включен в цената на билета за изложението, но тъй като местата са ограничени, участниците трябва да се регистрират по-рано, за да си осигурят място. Ако искате да се регистрирате, можете да го направите тук

Пригответе се за вълнуващо събитие, което ще обедини професионалисти в индустрията за красота и здраве от цяла Европа.

С повече от 200 марки, представени от над 85 компании ще имате шанса да научите за най-новите тенденции и иновации в света на красотата. Не пропускайте да посетите семинарите, за да се възползвате от съветите и триковете използвани от професионалистите в бранша.

Обратно към всички новини от агенциите