Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Филмът „Хлор“ представя многопластова семейна драма по FilmBox+


M3 Communications Group, Inc.


Филмът „Хлор“ представя многопластова семейна драма по FilmBox+

Стрийминг платформата FilmBox+ предлага невероятно разнообразие от филми и жанрове. В платформата всеки може да намери нещо по вкуса си, а този път FilmBox+ представя изключително заглавие за любителите на драмата и комедията. Те ще бъдат завладяни от филма „Хлор“ (известен още като „Светло зелен“), който показва комплексна семейна история, изпълнена с алчност, измами и лъжи.

 

Режисиран от Джей Алаймо, „Хлор“ представя една интригуваща история от предградията на малкия американски град Купър Кениън. Сюжетът се развива около двойката Роджър и Джорджи, играни от Винсънт Д'Онофрио и Кира Седжуик, и техния на пръв поглед перфектен живот. В развитието на филма, обаче, семейството им се сблъсква с финансови затруднения и в последствие бива разкъсано от лъжи, тайни и измами. А Роджър, в опитите си да го спаси, се забърква в съмнителен проект, който кара семейството му да се обърне срещу него.

 

„Хлор“ е не просто филм, който представя многопластовата история на семейство Лент, той анализира и на какво е способен човек, за да го спаси от разпадане. Филмът проследява пътя на един обикновен мъж, който би стигнал до крайни предели, за да съхрани семейния дух. Любителите на драмата и комедията биха оценили уникалното съчетание на двата жанра в този филм, който майсторски представя сложността на човешките взаимоотношения и родовите връзки. Със завладяващия си сюжет, филмът ще държи зрителите на FilmBox+ на тръни до края.
 

„Хлор“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите