Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Филмът „Убийствена външност“ показва нестандартна любовна история по FilmBox+


M3 Communications Group, Inc.


Филмът „Убийствена външност“ показва нестандартна любовна история по FilmBox+

Стрийминг платформата FilmBox+ има перфектното порфтолио от интересни филмови подукции за любителите на всеки филмов жанр. Феновете на черните комедии със сигурност ще харесат филма „Убийствена външност“. С мрачна, но и хумористична история за любовта и съдбатата, той ще потопи зрителите в свят, в който един поглед наистина може да бъде смъртоносен.

Режисиран от Келън Мур, „Убийствена външност“ предлага свеж и завладяващ поглед към жанра на съзряването, съчетавайки мрачна комедия с прочувствени моменти и неочаквани обрати. В ролята на главните герои влизат Брандън Флин и Джулия Голдани Телърс. Флин играе ролята на Макс – тийнейджър, прокълнат със смъртоносен външен вид. Всеки, който погледне лицето му, умира внезапно. Точно когато е най-отчаян от съдбата си, той среща Алекс (Джулия Голдани Телърс) – сляпо момиче, което няма да бъде засегнато от проклятието. Макс и Алекс се впускат в уникално приключение, което ги кара да опознаят себе си, да се влюбят и да се забавляват.

„Убийствена външност“ е нещо повече от филм – той е завладяващо изследване на идентичността, приемането и силата на човешката връзка. С уникалния си сюжет, непредвидими обрати и добра актьорска игра, тази мрачна комедия е задължителна за почитателите на нестандартното кино и нетрадиционните любовни истории. Продукцията се отличава с провокиращ размисъл сюжет, който излиза извън границите на обществените норми и възхвалява индивидуалността. Филмът е перфектна комбинация от черен хумор, романтика и сърдечни моменти, които ще забавляват зрителите от началото до края по FilmBox+.

„Убийствена външност“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

 

Обратно към всички новини от агенциите