Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Експерти откриха тайната за перфектните интимни взаимоотношения в няколко лесни стъпки!


KNOW YOUR BRAND


Експерти откриха тайната за перфектните интимни взаимоотношения в няколко лесни стъпки!

Експерти откриха тайната за перфектните интимни взаимоотношения в няколко лесни стъпки!

В една двойка има няколко измерения на взаимоотношенията: работа, приятелство и интимност. За повечето двойки интимността е най-трудната задача във взаимоотношенията им. Защото до някаква степен сме учени да работим самостоятелно, учени сме и да работим в група, но много малко опит имаме в работата по двойки.

Всички сме се сблъсквали с трудности в своите връзки. Понякога това включва липса на на правилна и ефективна комуникация, разбирателство, липса на уважение, любов и компромиси. За някои от нас това е изпитание, а за други, ново начало, което трябва да се постави. Въпреки това, здравите интимни връзки са ключ към нашето благополучие и щастие. Сянката на съревнованието и чувството на обезсърченост водят до въртележка от негативно взаимодействие и общуване. 

Доверието и честността са съществени за устойчивостта на всяка връзка. Доверието се изгражда и поддържа чрез последователни действия и доказателства, които показват на партньорите, че могат да разчитат един на друг. В контекста на доверие, справянето с ревността и несигурността е от ключово значение, като се търси разбиране и подкрепа от партньора, вместо конфликт.

Запазването на индивидуалността в рамките на връзката между двама души е също толкова важно, колкото и стремежът към общо благо. Важно е всеки да има свое пространство и време за себе си, както и да поддържа интереси и приятелства, които не включват непременно партньора. Така връзката остава динамична, като се избягва рискът от изчерпване и монотонност.

Адлер Институт България  Ви кани тази събота,  13 април, заедно със световно признатата Антеа Милър, директор на Кеймбриджкия институт за обучение по супервизия, член на Британската асоциация за консултиране и психотерапия, вицепрезидент на Британското адлерианско общество, преподавател към ИКАСИ (Международен комитет на адлерианските летни училища и институти). Тя е и високо уважаван семеен терапевт в Англия.

Ще се запознаете с техники за работа с двойки, кръгова оценка на причинно-следствената връзка, жизнените задачи и „най-запомнящото се наблюдение“.

За всички, които се присъединяват за първи път, Институтът предоставя специална отстъпка от -10% от цената на обучението и допълнителни ресурси и материали, които да се използват.

Линк към обучението:

https://bit.ly/intimni-vzaimootnosheniya 

Промо код за отстъпка: VIP10

Използвайте го при завършване на поръчката в секцията “промо код”.

Повече за всички предстоящи обучения на Института, открийте в официалния им сайт.

https://adlerinstitute.bg/

 


За Адлер Институт България

Адлер институт България е основан през 2019 година. Създатели са Драгомира Павлова и Гергана Маркова, PhD. Създаването му е вдъхновено от Българското общество по индивидуална психология и най-големият институт по индивидуална психология в света „Adler Institute of Israel”. Двата института развиват много близки отношения в годините, имат съвместни участия в Дните на индивидуалната психология през 2018 и 2019 година.

Институтът работи в съответствие с общоприетото разбиране на световните професионалисти и разглежда семейството като източник на социална устойчивост. Вкъщи детето получава ценности, убеждения, умения и норми- основите на човешките отношения. С влиянието на родителите си децата ще развиват своя субективен начин на живот.

 

Обратно към всички новини от агенциите