Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Дигитализирането на 100-те национални туристически обекта с отличие от BAPRA Bright Awards 2024


d:istinkt


Дигитализирането на 100-те национални туристически обекта с отличие от BAPRA Bright Awards 2024

Yettel спечели две награди в комуникационния конкурс BAPRA Bright Awards 2024. Представянето на дигиталния формат на Националното движение „Опознай България – 100 национални туристически обекта“ бе отличено със сребро в категорията „Специално събитие или лансиране“, а за програмата си „Безопасен интернет и развитие на дигиталните умения“ телекомът получи награда в „Кампания за корпоративна социална отговорност“.  

Престижният конкурс, организиран от Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА), за 14-а поредна година отличи проекти и постижения в областта на комуникациите и PR практиките, разпределени в 17 категории. Двете отличени кампании са реализирани в партньорство с творческата агенция guts&brainsDDB и комуникационна агенция d:istinkt. 

Дигитализирането на 100-те национални туристически обекта допринася за популяризирането и опознаването на значими за страната ни забележителности по нов и модерен начин. Иновативният проект на Yettel и Българския туристически съюз (БТС) вече над половин година дава възможност на включилите се в Движението да получават дигитални печати от обектите, равностойни на тези, събирани на хартия. 

Третото поредно отличие за инициативата само няколко месеца след официалното ѝ представяне е доказателство за нейната значимост и успешно реализиране. Проектът получи специална награда за иновация в туризма от Министерството на туризма, както и приз за „Интелигентна туристическа дестинация“ от SMARTOURISM.BG. 

Програмата за безопасен интернет и повишаване на дигиталната грамотност е най-дългогодишната кампания за корпоративна социална отговорност на Yettel. С нея телекомът подпомага успешното и безопасно дигитално включване на хора от различни възрасти. През 2023 г. компанията успя да достигне и ангажира над 47 000 деца и младежи по темата за сигурността в онлайн пространството, както и да помогне на над 12 000 души да надградят дигиталните си умения. 

В началото на годината телекомът представи и темата на фокус през 2024 г. – ролята на родителите за изграждането на дигитална култура у децата. За целта компанията ще надгради инициативата с полезно съдържание в помощ на семействата, свързано с интернет потреблението на децата и рисковете, на които са изложени онлайн.

Обратно към всички новини от агенциите