Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

ИСТИНСКИ ПЕРСОНАЛИЗИРАН НАЧИН НА ЖИВОТ С OLED ТЕЛЕВИЗОРИТЕ НА LG


„МЕДИА МАРКС” ЕООД


ИСТИНСКИ ПЕРСОНАЛИЗИРАН НАЧИН НА ЖИВОТ С OLED ТЕЛЕВИЗОРИТЕ НА LG

Концепцията за "дом" се е превърнала от обикновен покрив над главата в сцена за себеизразяване. Домът отразява уникалните вкусове и индивидуалния начин на живот, а потребителите стават все по-активни в създаването на жилищни пространства, които отговарят на техните предпочитания, независимо дали живеят сами или заедно със семейството си.

 

Телевизора е изключително важно средство за изразяване на личните предпочитания в жилищното пространство, именно затова OLED телевизорите на LG предлагат завладяващо и вълнуващо изживяване в уюта на вашия дом.

 

Пример за пространства, които по уникален начин отразяват личните предпочитания, са гейминг стаите, които придобиха значителна попу-лярност, с превръщането на eSports и компютърните игрите в предпочитана форма на забавление. За да се потопят още повече в преживяването, геймърите се стремят да създадат пространство, което идеално да отговаря на техните уникални предпочитания и изисквания. Екранът играе ключова роля за повишаване на нивото и качеството на визуализацията, като и двете са от решаващо значение за осигуряване на реалистично изживяване в MMORPG (масова мултиплеър онлайн ролева игра) и конзолните игри.

 

LG OLED телевизорите имат отлични постижения в света на компютърните игри чрез ярките си цветове, които хипнотизират потребителите с динамични визуални ефекти, вдъхващи живот на изживяването, като същевременно се отличават със светкавично бързо време за реакция за безпроблемна връзка и завладяващо действие на екрана. Обширните екрани издигат потапянето до нови висоти, независимо дали във всекидневната, в игралното пространство или на бюрото. Освен това LG OLED телевизорите предлагат удобни услуги за облачни игри, включително NVDIA GeForce NOW¹, без да е необходим допълнителен хардуер или да бъдат изтеглени на устройство.

 

Телевизорите LG OLED са оценени за зашеметяващото качество на картината и универсалните си функции, които подобряват личното забавление, а също така позволяват на потребителите да създават свои собствени уникални пространства и начин на живот.

 

Потребител² споделя как използва LG OLED телевизорите за корекция на цветовете във фотографията и редактирането на видеа, като подчертава изключителната точност на цветовете, която е от съществено значение за прегледа на качеството на работата. Той също така споменава като предимство многофункционалността на екрана, тъй като семейството му се наслаждава на съвместимите мултиплейър игри с функция за многоекранно използване, както и на гледането на телевизионни предавания със зашеметяващ контраст и ярки цветове.

 

Пореден потребител подчертава как LG OLED телевизорът обогатява личното му време и хобита. С яркото си качество на картината и об-ширния си екран OLED телевизорът му позволява да се наслади на пълно потапяне в избраните от тях дейности. Той установява, че гледа-нето на любимите му видеоклипове на LG OLED телевизори по време на тренировка прави упражненията по-лесни и по-приятни. LG OLED се е превърнал в част от ежедневието му, създавайки по-спокойни моменти за медитация или игра след дълъг работен ден и грижи за децата.

 

Предоставяйки несравнима скорост и зашеметяващо качество на картината, LG OLED телевизорите предефинират ограниченията на възможностите на екрана, позволявайки на потребителите да изпитат друго ниво на гъвкавост и на подобрено изживяване. LG е на път да въведе нов начин на живот, да преосмисли пространствата и да адаптира преживяванията към индивидуалния вкус, нужди и рутина.

 

За повече информация относно това как LG HE Design Lab предоставя нови изживявания и обогатява начина на живот с иновативни дизайни, следете LG Newsroom.

Обратно към всички новини от агенциите