Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

BBBA организира търговска мисия за интелигентно производство до Бирмингам


Cook Communications


BBBA организира търговска мисия за интелигентно производство до Бирмингам

Британско-българската бизнес асоциация (ВВВА) организира търговска мисия до най-голямото британско изложение за „умно“ производство Седмица на интелигентното производство и инженерство (Smart manufacturing and engineering week), което ще се проведе от 3-ти до 7-ми юни 2024 г. в Бирмингам, Великобритания. Събитието се организира в партньорство с Търговската камара в Бирмингам.

По време на събитието водещи специалисти ще могат да намерят идеи, решения и контакти за своите проекти в областта на производството. На изложението ще бъдат показани последните иновации в хардуера и софтуера и ще бъдат предложени решения на съвременните предизвикателства, пред които е изправена индустрията.

Програмата на изложението включва още срещи и дискусии за промишлени данни и изкуствен интелект и автоматизация, и роботика в производството. 

Участниците в мисията ще имат възможността да бъдат част от Глобалната бизнес конференция, организирана от Търговската камара в Бирмингам, както и да изградят връзки с местните общности.  

Това събитие е за собственици и технолози на производствени предприятия от всички индустрии, които искат да видят иновации, които могат да внедрят, да разширят своята мрежа от партньори, както и да намерят надежден партньор, за да развият своя бизнес във Великобритания. Търговската мисия е полезна и за собственици на технологични компании, доверен партньор в дигитализацията на производствата.  


За повече информация моля посетете: https://bbba.bg/posts/show/smart-manufacturing-trade-mission  

 

Обратно към всички новини от агенциите