Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Джордж Ръсел облече модели от пролетната колекция на Tommy Hilfiger за Гран При на Австралия


United Partners


Джордж Ръсел облече модели от пролетната колекция на Tommy Hilfiger за Гран При на Австралия

Tommy Hilfiger, представляван в България от SARKK S.A., анонсира че автомобилният състезател Джордж Ръсел от отбора на Mercedes-AMG Petronas избра моделите на Tommy Hilfiger от пролетната колекция на марката за сезон пролет 2024 за своята визия по време на уикенда на Гран При на Австралия. Тъй като Формула 1 слива световете на моторните спортове, модата и развлеченията, влизането в зоната на падока все повече се гледа като вълнуващ моден момент от феновете на пилотите и VIP гости. 

За уикенда Джордж Ръсел заложи на яке, вдъхновено от колежанската естетика, поло риза, прави панталони и кожени мокасини от новата пролетна колекция на американската модна къща. 

Първоначално създаден в Ню Йорк, Tommy Hilfiger се дефинира от своите класически американски корени и своето червено, бяло и синьо ДНК. Вдъхновен от стремежа да напише нови правила за американската мода и поп култура, Tommy Hilfiger създава модерната униформа за амбициозен начин на живот. Винаги освежавайки правилата на американския стил, марката е известна със своите колекции спортно облекло и класически деним. Джордж Ръсел прегърна съвременната американска визия за този сезон.

Обратно към всички новини от агенциите