Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

TOMMY HILFIGER лансира уебсайт за България


United Partners


TOMMY HILFIGER лансира уебсайт за България

Американската модна къща, представлявана в България от SARKK S.A., има за цел да разшири мрежата си в страната

SARKK S.A., ексклузивният представител на TOMMY HILFIGER за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания, Северна Македония и Молдова, стартира tommy.com в България. SARKK добавя към портфолиото си иновативен онлайн магазин с модерни автоматизации, уникален дизайн и специални функционалности. Американският бранд притежава 3 магазина в София, но новата онлайн платформа значително ще улесни почитателите на марката. Сайтът отразява философията и наследството на Tommy Hilfiger, като приканва посетителите да преоткрият своя личен стил. 

Със стартирането на платформата SARKK следват своята стратегия за дигитализация и изграждането на онлайн общност, достигайки до следващото поколение. Експанзията в тази сфера показва ангажимента на бранда да се развива заедно с непрекъснато променящия се пейзаж на модната индустрия.

Новият онлайн магазин осигурява безпроблемно пазаруване, като почитателите на Tommy Hilfiger  ще могат да се насладят на емблематични артикули на марката, както и на ексклузивни онлайн предложения. Платформата осигурява достъп до широката гама от модни линии на TOMMY HILFIGER, включително детски модели и TOMMY JEANS. От класически поло блузи до вечни деним силуети, феновете на американската марка вече могат без усилие да се сдобият с любимите си модели и от комфорта на домовете си.

Обратно към всички новини от агенциите