Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Хиляди се записват за международния боксов турнир HELL Boxing Kings


Chapter 4


Хиляди се записват за международния боксов турнир HELL Boxing Kings

06.03.2024 г., Боксовият свят отново е на преден план, поради огромния интерес, който международният турнир HELL Boxing Kings предизвика с обявяването си. Развитието на началният етап на записване изненадва дори организаторите, които не са си представяли, че само за две седмици за събитието ще се запишат хиляди участници.

Причините за големия интерес към състезанието са няколко, като една от тях, разбира се, е огромната парична награда, която се предоставя: 100 000 долара за всяка категория. За всички участници тази сума представлява уникална възможност да сбъднат мечтите си и шанс тази парична награда да им отвори много нови възможности, които ще променят живота им.

"Хиляди участници от 10-те държави вече са подали своите кандидатури, включително сертифицирани боксьори, олимпийски и световни шампиони. Но има и много други състезатели по бойни изкуства, които виждат в HELL Boxing Kings шанс да продължат професионалната си спортна кариера: сред кандидатите има бойци в клетка, каратисти, бойци от К1 и муай-тай боксьори, но най-хубавото е, че има много хора, които биха искали да участват в турнира без никаква спортна подготовка, просто от любов към бокса" - споделя Тамаш Мади, изпълнителен директор на HELL ENERGY PROMOTION Ltd.

Мотивацията е различна за всички участници: едни са водени от желанието за успех а други - от развитието на по-нататъшната си спортна кариера или финансовата сигурност. Има и такива, които просто искат да премерят сили на ринга и разбира се, мнозина са привлечени от възможността за професионална реализация.

Турнирът се провежда под патронажа на деветкратния световен боксов шампион Рой Джоунс младши. Присъствието на американската боксова легенда не само повишава авторитета на турнира, но и вдъхва доверие и насърчава участниците да се борят по възможно най-добрия начин за победата.

Подборът на състезателите все още не е започнал, но вече няколко доставчици на стрийминг услуги са заявили желание да излъчват HELL Boxing Kings. Това ще даде възможност на зрителите да надникнат зад кулисите на състезанието и да видят всички подробности за това как се подготвят и бият състезателите.  

Крайният срок за подаване на кандидатурите е 15 март! Важно: всеки, който отговаря на изискванията за участие на сайта и иска да спечели наградата от 100 000 долара, може да участва.

От края на месец март ще започнат кастингите във всички участващи държави, за да се открият изключителните таланти, достойни да представят страната си в HELL Boxing Kings.

Обратно към всички новини от агенциите