Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Лидерът в областта на хибридното работно пространство IWG обяви впечатляващи финансови резултати за 2023г., на фона на постоянно променящите се работни тенденции


Chapter 4


Лидерът в областта на хибридното работно пространство IWG обяви впечатляващи финансови резултати за 2023г., на фона на постоянно променящите се работни тенденции

Марките на IWG - Regus и Spaces продължават да привличат разнообразна бизнес клиенти в световен мащаб и да разширяват своето присъствие и в България, достигайки 14 обекта в София и Пловдив до края на 2024г

Най-големият доставчик на хибридни решения за работни пространства в света IWG, с 895 000 офис пространства в 120 държави чрез марки Regus и Spaces, постигна най-високите си приходи в своята 35-годишна история. Компанията отбеляза забележително увеличение от 34% на оперативната печалба (EBITDA), достигайки £403 милиона, водено от комбинация от по-високи приходи и фокус върху ефективността на разходите.

В сегмента на управляваните и франчайзинговите услуги, IWG отбеляза ръст от 129% на подписаните договори, като през годината бяха подписани договори за рекордните 117 хил. работни локации. Компанията добави и 867 нови локации към мрежата си - почти двойно повече в сравнение с предходната година - като 95% от тях се предоставят чрез споразумения за управлявано партньорство. 

IWG си партнира с наемодатели и предприемачи, за да трансформира конвенционални пространства в динамична и процъфтяваща работна среда, като същевременно генерира значителни и устойчиви потоци от приходи за своите партньори.

Компанията продължава да разширява своето присъствие и в България с общо девет локации в гр. София, гр. Пловдив и гр. Русе, а до края на 2024г локациите ще бъдат 14. 

Марк Диксън, главен изпълнителен директор на IWG, коментира: „Навлизаме в 2024г., продължавайки инерцията си от 2023г., като продължаваме да увеличаваме нашата клиентска база, нашите глобални партньорства и нашата най-добра в сектора си мрежа. Докато 2023г. беше рекордна година както за приходите, така и за размера на мрежата, ние продължаваме да виждаме значителен потенциал за растеж.С 1,2 милиарда служители в световен мащаб и потенциална аудитория, оценена на повече от $2 трилиона, има значително място за растеж и като компания ние имаме фокус върху завладяването на повече от този пазар през следващите месеци и години."

Гледайки напред, IWG продължава да се фокусира върху добавената стойност и ефективност, контрол на разходите и е уверена в поддържането на постоянен темп на ръст и през 2024г.

Пълният финансов отчет можете да откриете ТУК. 

 

За компанията:

IWG plc е най-големият глобалният оператор на споделени пространства, работещ под марките Regus и Spaces. Създадена през 2011 г., IWG има глобално присъствие с приблизително 4000 локации в повече от 120 държави. С разнообразна гама от опции за работно пространство, включително виртуални офиси, пространства за съвместна работа и частни офиси, IWG дава възможност на бизнеса и хората да работят по-ефективно. За повече информация посетете www.iwg.com

Обратно към всички новини от агенциите