Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Tommy Hilfiger анонсира партньорството си с F1 ACADEMY™️


United Partners


Tommy Hilfiger анонсира партньорството си с F1 ACADEMY™️

Американската модна къща продължава своята роля в дългогодишната си връзка с моторните спортове

Tommy Hilfiger анонсира своето сътрудничество с F1 ACADEMY™️ - серията, насочена към развитието и подпомагането на млади жени пилоти.  Партньорството ще включва и подкрепа за пилотът от Испания Нереа Марти, която ще облече емблематичните за марката червено, бяло и синьо при следващите състезания. Надграждайки върху своето наследство от иновативни партньорства в света на Formula 1™, Tommy Hilfiger използва своята глобална платформа, за да даде възможност на младите жени пилоти и да промени облика на спорта. С насочването на светлината на прожекторите към F1 ACADEMY™, партньорството ще се ръководи от споделена визия за защита на безстрашните жени пилоти, като им помага да ги насочи към по-горните нива на автомобилното състезание.

„Развълнувана съм от подхода на Tommy Hilfiger за този сезон и е повече от невероятна чест да нося цветовете на бранда, докато тествам границите на своите възможности и умения във всяко състезание. Със сътрудничеството с F1 ACADEMY™️ от бранда смело застават зад жените пилоти и ни помагат да премахнем бариерите в този спорт. Отвъд пистата, аз очаквам с нетърпение последващите събития, които ще ми помогнат да се развия в професионален и личен план“, сподели Нереа Марти.

Партньорството на Tommy Hilfiger с отборите във Formula 1™ е налице още от 90-те години, като през 2024 г. то продължава с проектирането на една от петнадесетте ливреи за състезателния сезон при F1 ACADEMY™️. Нереа Марти представи преобразения болид и състезателен екип на предсезонните тестове в Саудитска Арабия от 20-ти до 23-ти февруари. Униформите на екипа на F1 Academy също ще бъдат проектирани от Tommy Hilfiger.

“Аз съм дългогодишен фен на моторните спортове и тяхната еволюция е вълнуваща. Този свят се развива с темпове, бързи колкото самите коли и F1 ACADEMY™️ е начело на движението. Очаквам с нетърпение да работя с управляващия директор Сузи Волф, пилотът Нереа Марти и целият екип на F1 ACADEMY™️ докато те разбиват бариерите в един традиционно доминиран от мъже спорт.“, коментира Томи Хилфигър, основател на едноименната модна къща по повод обявеното сътрудничество.

Сътрудничеството на Tommy Hilfiger и F1 Academy е още една страница в историята на американската марка и нейната връзка с моторния спорт. Партньорството се нарежда до минали инициативи на бранда като проектиране на съвместни колекции с Луис Хамилтън и организиране на модни ревюта, вдъхновени от пистите. 

„Tommy Hilfiger е една от най-известните световни лайфстайл марки, така че е голяма чест да ги приветствам във F1 ACADEMY™️ като официален партньор. Брандът е изцяло инвестиран в нашата мисия да подобрим представителството на жените в моторните спортове и глобалната платформа на марката ще се хареса на аудиториите извън моторните спортове.“, допълни Сузи Волф. 

Tommy Hilfiger ще вземе участие и в дългоочакваният филм за на Apple Original Films за Formula 1, с участието на Брад Пит и Демсон Идрис. 

Обратно към всички новини от агенциите